Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bezmozci z Karlova mostu a pokrytecká opozice: Nemáte Prymulovi co vyčítat, říká Vávra

    Daniel Vávra pálí do opozice a Pražanů. Prymulovi podle něj nikdo nemá co vyčítat. | foto: koláž Expresu

    Roman Prymula a jeho dýchánek na Vyšehradě, to je v Česku aktuálně téma číslo jedna. Lidé jsou pohoršeni, co si to ministr zdravotnictví, a tedy autor všech restriktivních opatření, dovolil. Opozice dotlačila premiéra Babiše k jeho vyhazovu, který už je otázkou hodin. Podle otce legendární hry Mafia a aktivního komentátora politického dění Daniela Vávry je ale všechno špatně a Češi by měli začít u sebe. Promluvil o pokrytectví Pražanů a nechal se slyšet, že je naše země „zcela v pr*eli“.

    Vávra se nejprve vyjádřil ke kauze Prymula. Ta od pátku hýbe celou zemí a drtivá většina Čechů se shodla, že musí ministr zdravotnictví od válu. Neplatí to ale pro všechny.

    „Prymula neměl roušku. Sledovat v hlavních zprávách půlhodinovou epopej na toto téma od ‚veřejnoprávních‘ novinářů, kterým doslova kapaly sliny vyváženosti z koutků, bylo vskutku utrpení. Stejně tak pokrytecký tyátr od opozice, z nichž se jedni promořovali bez roušek na alegorických vozech, druzí na žranici na mostě a o třetích vím, že je mimo pohled kamer odmítají nosit. A všichni společně byli ještě před měsícem proti zpřísňování,“ píše na Facebooku Vávra. 

    Naráží tím třeba na hostinu, která se u půlkilometrového stolu na Karlově mostě konala koncem června a zúčastnili se jí někteří politici z řad opozičních stran.

    „Prymula to pos*al, ale vskutku mi nepřijde, že tolik, aby se uprostřed toho největšího shitstormu přepřahal kočár. Tahle země je opravdu zcela v pr*eli. Mozkový trust 0. Nic. Zombie by tu pomřely hlady,“ kroutí hlavou úspěšný vývojář her a známý vlastenec.

    Vávrovi se ale nepříčí jen chování novinářů nebo opozice, pokrytecky se podle něj chovají i obyčejní Češi. O čemž se sám přesvědčil po cestě na jedno z testovacích míst v Praze.

    „Po týdnu, co jsem zavřený v ložnici v horečkách s ‚chřipečkou‘, jsem vyrazil na testy. A co nevidím, sedmdesát procent lidí na ulici nemá na ksichtu handry. Na náplavce se promořují hipsteři po tisících. Na dětských hřištích se pořádá biomatčí konspirační bukkake. Na Karlově mostě se pohybují oje*ávači ve sportovních kombinézách s tenisovými raketami na zádech, protože při sportu nemusíte mít handru (jako fakt tam jsou). A tady bude někdo něco vyčítat ‚Prymulemu‘,“ kroutí Vávra hlavou.

    Daniel Vávra je světově uznávaný vývojář.

    Ačkoliv sám žije v centru hlavního města, neváhal se populární vývojář do svých sousedů pořádně obout. Podle něj se chovají doslova jako nejtupější chátra.

    „Pražané, kteří si každé volby hrají na tu nejzodpovědnější, nejvzdělanější část země, se chovají jako ta nejtupější suicidální arogantní chátra. A soudě podle vzhledu, nejsou to žádní nevzdělaní hooligans, kterých měli všichni plnou hubu. Zcela naopak,“ vzkazuje Vávra.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:57 úterý 23. února 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      947
    • Trapas
      67
    • Tvl
      26
    • Cože
      25
    • Haha
      21
    • Sladký
      15
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...