Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vánoce podle miliardáře Chlada: Půlnoční mše, pak hostina. Pořád čekám na loňský dárek!

    Richard Chlad oslaví Vánoce se svou láskou Annou-Marií. | foto: Instagram

    Koleda pod palmou v Karibiku, tak si leckdo představí Vánoce v podání miliardáře. Richard Chlad, který skutečně rád cestuje, ale svátky tráví jako správný Čech. „Na Štědrý den se musíme rozdělit s přítelkyní, věnuji se dětem. Pak si ale dáme večeři a vyrazíme na půlnoční mši,“ popisuje pro Expres.cz s tím, že bude svátky trávit v kompletně zrenovovaném domě. A Ježíšek? Chlad tajně doufá, že mu co nejdříve přinese fáro, které si objednal už před rokem!

    Luxusní dovolené si podnikatel a někdejší automobilový závodník Richard Chlad odškrtl dopředu. 

    Listopad trávil na Tenerife u kamaráda Vlasty Hájka, zkraje prosince zase s přítelkyní Annou-Marií odletěl do Dominikánské republiky.

    Zčásti si tam užívali sluníčka, pro vysokou blondýnku šlo ale i o pracovní výlet, na obou místech totiž fotila pikantní snímky. 

    V neposlední řadě dvojice odletěla proto, že doma probíhala rozsáhlá rekonstrukce, kterou chtěl mít Chlad hotovou právě před Vánoci.

    „Měli jsme teď ve velké přestavbě můj dům. Je starý přes dvacet let, tak jsem se rozhodl vyměnit terasy, dlažby, také se předělávaly garáže. Navíc pár dní před odjezdem na dovolenou do Dominikánské republiky nám prasklo topení,“ popisuje známý byznysmen.

    Richard Chlad s přítelkyní Annou

    „V polovině prosince nám tam najela úklidová firma. Po návratu jsme narychlo vystrojili stromeček,“ dodává, že si s Annou-Marií před svátky oddychli.

    Pak už na dveře začaly klepat Vánoce. 

    „Na Štědrý den se musíme s Annou rozdělit. Já mám povinnosti s dětmi a předchozí rodinou, zatímco Anna jede popřát své rodině. Pak večer kolem osmé si dáme večeři buďto u nás doma, nebo půjdeme k mojí nejstarší dceři Sandře, které kousek od nás nedávno dostavěli dům,“ vysvětluje Chlad.

    Dceru Sandru si nemůže vynachválit. Jde prý o mimořádně nadanou pekařku a cukrářku, navíc se jí nebál svěřit i část svého byznysu. Vede jeho vlastní fitness centrum Olympia Wellness.

    Richard Chlad oslaví Vánoce se svou láskou Annou-Marií.

    Namísto bujarého večírku, na němž by tekl proudem alkohol luxusních značek, má Richard Chlad o poznání klidnější plány.

    „O půlnoci se vypravíme na půlnoční mši,“ usmívá se.

    V poklidném režimu a obklopení blízkých hodlá Chlad trávit i období mezi svátky. 

    „Mezi svátky budeme stejně jako každý rok doma. Uděláme si takovou lepší hostinu, pozvu svou rodinu, příbuzné a kamarády. Vaříme například lehkou středomořskou kuchyni, je to vždycky příjemné po té typické české přežíračce. Vařit bude buď můj velký kamarád Radek Šubrt, jeden z prvních porotců MasterChefa a skvělý chlap, nebo přijede František Ortmann, to je nejen výborný fotograf, ale také kuchař a bavič,“ vypočítává Chlad, který má pro letošní Vánoce jasný cíl.

    „Budu se věnovat hlavně rodině, dětem. Ty poslední dobou trochu strádaly. Pokud nám to covid nepřekazí, vyrazíme na hory,“ říká spokojeně.

    Dárek? Ještě mi nepřišel loňský!

    Známého automobilového nadšence jsme se zeptali také na to, zda si pod stromeček nechá nadělit další sporťák do své vyhlášené sbírky.

    „Na ten čekám už rok! Je to vůz Mercedes GTR Black Series, měl mi přijít už loni v prosinci nebo letos v lednu. Vzali mě alespoň na školení, což byl zážitek. Ale měl mi dorazit prvnímu a místo toho jsem poslední,“ postěžoval si. 

    Na tento poklad čeká podnikatel Richard Chlad.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:00 sobota 23. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      80
    • Super
      17
    • Haha
      9
    • Sladký
      8
    • Tvl
      7
    • Cože
      4