Reportéři ČT šli do karantény: Wollner se bál o otce, teď má covid-19 i on sám

V historii pořadu, který je postavený na investigativních reportážích, se kromě letní a vánoční pauzy snad nikdy nestalo, že by se ho diváci v pondělí nedočkali. Až nyní, kdy jsou Reportéři ČT v karanténě. Moderátor Marek Wollner měl pozitivní test na koronavirus, s nímž nedávno bojoval i jeho jedenaosmdesátiletý otec. Ten kvůli těžkému průběhu musel do nemocnice.

„Přátelé, i já jsem ulehl a páteční test mi vyšel poněkud pozitivněji, než bych si přál. Redakce je v karanténě, pondělní Reportéry nebudeme vysílat,“ informoval na sociální síti spolutvůrce pořadu Marek Wollner, který se celou věc snaží brát s nadhledem. 

„Omlouváme se vám, ale snad budeme brzy zpátky. Průběh mám zatím mírný, což mi dovoluje hodně číst, psát, skládat (Rubikovu kostku) a se stálou vzpomínkou na vás doufat v lepší časy! A hlavně zdraví!“ doplnil moderátor Reportérů ČT, který nedávno informoval o těžkém průběhu koronaviru u svého otce.

„Momentálně mohu jen zdálky pozorovat, jak se zhoršuje stav mého jedenaosmdesátiletého otce, který se toho opravdu bál a velmi úzkostlivě se chránil na chatě. Na očkování se stačil zaregistrovat, ale než dostal termín, nakazil ho nejbližší člověk,“ nechal se v polovině února slyšet Wollner s tím, že test mu sice vyšel negativně, ve finále ale šlo zřejmě o covid-19. 

„Ovšem už je tu známý průběh, kdy po dvou týdnech zvýšených teplot se objeví oboustranný zápal plic, zhoršené dýchání, krevní sraženiny a vysoká horečka. Už to všichni berou jako covid, zatím se léčí doma. Mohu jen zdálky sledovat a držet palce. Táto, jsi silný, to bude dobrý!“ doplnil moderátor, který byl deset dní poté rád za dobré zprávy.

„Přátelé, táta bude zítra propuštěn z nemocnice, svůj boj nad tou potvorou vyhrál a bude se moci vrátit za kamarády do osady. Jsem vám všem moc vděčný, že jste mu drželi palce!“ oddechl si moderátor pořadu Reportéři ČT.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:07 úterý 29. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 4