Kráska a rektor: Jak dlouho už trvá vztah Beka a krásné Markéty?

Když jsme vás informovali o pražském dostaveníčku rektora brněnské Masarykovy univerzity Mikuláše Beka s půvabnou tiskovou mluvčí vzdělávací společnosti Scio Markétou Majerovou, podivovali se mnozí mimomanželskému vztahu suchopárně působícího muže s mladou atraktivní krasavicí. Jak se nám podařilo zjistit, jejich vztah rozhodně není záležitostí posledních dnů.

Při zevrubném zkoumání utajovaného vztahu jsme zjistili, že se dvojice nechává společně vídat na veřejných i společenských akcích v Praze i Brně. Důkazem toho budiž například Facebook zaměstnavatele Markéty Majerové. Společnost Scio v listopadu 2017 pořádala konferenci spojenou s časopisem Perpetuum, jehož je pohledná brunetka šéfredaktorkou.

Zřejmě nikoliv náhodou si pozvala Mikuláše Beka jako jednoho ze spíkrů a dvojice byla po celou dobu spolu jak v hledišti, tak na pódiu. Stejně tak vedle sebe dvojice seděla na jiné debatě o necelé dva týdny dříve.

Je jasné, že v podobných případech lze spojit příjemné s užitečným a z pracovní cesty utrhnout pár volných chvil k soukromým radovánkám.

Pražanka Majerová ale také ráda zajede do moravské metropole. Pro příklad můžeme uvést velkou debatu prezidentských kandidátů přímo na půdě Masarykovy univerzity v polovině prosince. Ani tam se Mikuláš Bek nerozpakuje pobývat v přítomnosti mladé ženy a sedět vedle ní v hledišti.

Pokud se na jednotlivé fotografie zaměříte, dvojice skutečně působí jako pár a nejbližší okolí už musí mít o vztahu pedagoga, jenž se vymezuje vůči morálce druhých, jasno dlouho. Také je nyní zřejmé, že pokud se Markéta Majerová v prosinci na Facebooku pochlubila, že je zadaná, šlo na 99 % o tento Bekův mimomanželský poměr.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:01 středa 9. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 12
  • 12
  • 8
  • 6
  • 3