Putinův největší šílenec: Milovník zvířátek a značky Prada. Před válkou si hrál na influencera

Putin ve válce selhává, hrdinně se bránící Ukrajinu není schopen už týden obsadit. Nepomohlo mu ani to, že si na pomoc povolal svoje věrné podržtašky, běloruského diktátora Lukašenka a vůdce Čečenců Ramzana Kadyrova. Ten platí za obávaného bojovníka, ovšem na Instagramu se dosud prezentoval jako lidumil, chovatel zvířátek a chlapík pro každou legraci.

Kadyrov je od roku 2007 oficiálním prezidentem autonomní Čečenské republiky. 

Jako takový má blízko k ruskému diktátorovi Vladimiru Putinovi. Na Instagramu se vždy prezentoval jako jeho velmi dobrý kamarád.

Ramzan Kadyrov s Vladimirem Putinem

Stejně tak se Kadyrov bratříčkuje i s běloruským diktátorem Alexandrem Lukašenkem.

Byť je provázán s nechvalně proslulými východními lídry, působil Ramzan Kadyrov na Instagramu spíše jako typická západní celebrita.

Ramzan Kadyrov je velkým milovníkem zvířat.

Chlubil se okázalým luxusem, na sobě drahé značky. Když se ostatně jeho údajně nelítostná armáda, která teď před Ukrajinci bere nohy na ramena, šikovala na náměstí v Grozném, Kadyrov na sobě měl boty značky Prada.

Ramzan Kadyrov v botách značky Prada

Jedná se také o velkého milovníka divokých zvířátek. V minulosti se několikrát fotil s tygry, aligátory a dalšími šelmami. 

V neposlední řadě se Ramzan Kadyrov tuze rád obklopuje nejrůznějšími celebritami. 

Ramzan Kadyrov s Khabibem Nurmagomedovem

Jde o vyznavače bojových sportů, hodně blízko má k legendárnímu šampionovi UFC Khabibu Nurmagomedovovi nebo další hvězdě Khamzatu Chimaevovi, ale i dalším sportovcům.

Ramzan Kadyrov s fotbalistou Ronaldinhem

Hodně také podporuje tamní MMA organizaci ACA, ve které bojuje i český zápasník Michal Martínek.

Mimořádně pyšný je Kadyrov také na svého synovce Khalida, který obléká dres prvoligového ruského fotbalového týmu Akchmat Groznyj.  

Sedmadvacetiletý fotbalista strýčkovi vyjádřil podporu, když se Čečenci zapojili na straně Vladimira Putina do války na Ukrajině. 

Nasdílel si video s Kadyrovem jakožto hrdinou kráčejícím do boje. Pomodlil se přitom k Alláhovi a přidal emotikon zdviženého ukazováčku, což je oblíbený symbol islamistů. 

Teď už se ale lidé okázalým luxusem na Kadyrovově Instagramu „kochat“ nemohou. Sociální síť mu profil zablokovala.

Sbírka na pomoc ukrajinské armádě

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 4:07 sobota 2. července 2022. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 16
  • 14
  • 6
  • 6
  • 4