Ve Vídni ulovili sexuálního agresora. Policie se divila, kolik žen napadl!

Jeden z fantomů sužujících život vídeňských žen byl zatčen tamní policií poté, co se mu dvě z jeho obětí ubránily. Možná už ani není překvapující, že jde o sedmatřicetiletého azylanta, tentokrát z Indie.

Rakouská média informují o případu zadržení sexuálního delikventa, který si své choutky rozhodl vybíjet na vídeňských ženách především v širším centru města. V časovém rozmezí jednoho měsíce, počínaje 17. únorem, došlo ke dvěma nahlášeným útokům. Jenže to zdaleka nebylo všechno.

V prvním případě přistěhovalec z Indie pronásledoval dvaadvacetiletou mladou ženu. Jeho taktikou bylo vyčkat, až oběť odemkne dveře, a pak oběť zatlačit do bytu.

To byl případ i této ženy ze čtvrti Penzing, která si útočníka všimla příliš pozdě. Tlačil ji dovnitř a zároveň se ji snažil líbat na ústa. Když se ženě podařilo vytrhnout a zavolat policii, násilník jí telefon vyrval a přitlačil ji ke dveřím svým tělem. Nakonec ale neustál křik napadené a v panice z bytu utekl.

O měsíc později si vyhlédl o čtyři roky starší oběť, která v brzkých ranních hodinách vystupovala z taxi v Meidlingu. Opakoval se stejný scénář, ale když migrant zatlačil ženu do bytu, ta se mu postavila tak srdnatě, že Asiata vytlačila opět ven. Ten následně utekl.

Na základě popisu od obou žen se policii podařilo sexuálního násilníka identifikovat i na bezpečnostních kamerách a měsíc od prvního útoku se ho podařilo zatknout přímo v zaměstnání.

Jaké bylo překvapení vyšetřovatelů, když se následně ozvaly další dvě napadené a on sám se přiznal k dalším deseti až patnácti napadením.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:22 pátek 3. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 10
  • 8
  • 8
  • 8
  • 8