Závistivý rýpal z Prostřena: Vadil mu příliš velký dům! Když vaří, alkohol teče proudem

Po hubnoucím speciálu je tu opět staré dobré Prostřeno, v němž všichni jedí všechno a nikomu se nemusí připravovat bezmasé pokrmy. Jeden rýpal se ale mezi pěticí amatérských kuchtíků z Olomouckého kraje přece jen našel. Jmenuje se Roman, ale nechává si říkat Romča. Talíře odevzdává prázdné, ale na kameru pak své soupeře zkritizuje za úplné maličkosti v podobě netradičního servírování jídla či příliš velkého domu. A když vaří on, tvrdý alkohol teče proudem!

Během pondělního večera, kdy vařil Roman číslo jedna, který už se v soutěži před časem objevil, nešetřil druhý Roman alias Romča kritikou. Stěžoval si například na zábavu, u níž mu vadilo, že se jí hostitel aktivně neúčastnil.

Ve středu si zase u sympatické a šikovné hostitelky Ivany původem ze Slovenska postěžoval na to, že omáčku k masu podala ostatním netradičně až u stolu, což nikomu jinému nevadilo, naopak to ocenili jako originální způsob servírování.

Jako další chybu Roman označil fakt, že Ivana hostům nepřipravila žádný tradiční slovenský pokrm. Hostitelce také nepochopitelně vyčetl, že bydlí v příliš velkém domě a přijde mu to zbytečné.

Není tak divu, že si Romča u televizních diváků okamžitě vysloužil nálepku největšího rýpala tohoto týdne.

Na diskuzním fóru na webových stránkách Prostřena se to u Romanova profilu jen hemží peprnými vzkazy od naštvaných diváků.

„Vaše blbé poznámky se už nedají poslouchat. To opravdu neumíte nikoho pochválit?“ ptá se například jedna z divaček, které Roman svými poznámkami pije krev.

„Tohle tedy bude extra materiál! Závistivý a hledá blechy. Jsem zvědavá, jak dopadne jeho vaření. Jak je již zaběhnutým zvykem, kdo nejvíce kritizuje, toho večer stojí za h...,“ napsala jistá paní Dana.

Když vaří Roman, tvrdý alkohol teče proudem!

Ještě předtím než televize Prima odvysílala díl, v němž svá kouzla u kuchyňského pultu předvádí Roman, se kritizovaný amatérský kuchař, který se jinak živí jako řidič autobusu, rozhodl postavit drsné kritice.

Alkohol Roman nabízel i svým hostům.

Na zmíněném diskuzním fóru se dohadoval s těmi, kteří mu nemohou přijít na jméno.

„Abych to uvedl na pravou míru, já jsem řekl, že pondělní zábava se mi líbila. Akorát se mi nelíbilo, že kolega Roman se nějakým způsobem nezapojil. Ale oni to sestříhali tak, že jsem v pondělí řekl, že zábava se mi vůbec nelíbila,“ hájí se Roman.

„Dnes večer mi budete nadávat, že pro hosty nemám žádný dárek. Pojďme rovnou k věci, dárky na přivítání jsem měl nachystané, bohužel jsem trochu nestíhal, tak jsem ty dárky dal mimo kameru,“ dodal Roman, který se netají tím, že je velkým milovníkem veškerého alkoholu.

Roman alias Romča si dá pivečko velmi rád.

Během vaření si Roman dal i několik panáků tvrdého alkoholu.

Celý týden tipuje, že úkolem týdne je pivo. Během vaření vypije kromě plechovkového piva také několik panáčků meruňkovice a jeho večer tak bude ještě zajímavější, než si diváci mysleli.

Na ukázku Romanova velkého večera se podívejte ve videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:55 pátek 27. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 9
  • 6
  • 4
  • 4
  • 3