Metalák Pepa, youtuber Egor a záhadná Petra: Tak vyhrocené Prostřeno dlouho nebylo!

Zatímco minulý týden se Prostřeno neslo ve znamení velkých emocí, slz a „taktikování“ v podání zhrzené Jany, nyní na diváky čeká úplně jiná nálož. Postará se o ni nejen životem „ohlodaný“ vyznavač metalu Josef, ale i slávychtivý ruský youtuber Egor nebo kosmetička Petra.

Soutěžící Josef Pánek, který bude vařit v úterý, o sobě tvrdí, že je milý a příjemný, ale nesmí ho nikdo naštvat. V Prostřenu ale všem u stolu i u obrazovek ukáže, jaké to je, když se rozčílí. A bude to pořádná jízda!

Své kolegy bude mimo jiné učit metalový řev, a tak není pochyb o tom, že kromě nervů a vyhrocených scén nebude nouze ani o pořádnou porci zábavy.

Diváci se také dozvědí, proč ostatní soutěžící nevydýchají Josefovy způsoby i jeho svérázný způsob přípravy a servírování jídel i jeho domácnost.

„Na toho pána se velice těšíme,“ napsala tvůrcům pořadu jedna z divaček.

„Je ženatý asi sedmnáct let? On to neví přesně?“ diví se další a poukazuje na Josefův medailonek, v němž si není jistý, jak dlouho s manželkou vlastně je.

Fanoušci pořadu se těší nejen na Pepu, ale i na pondělního soutěžícího, youtubera a zpěváka Egora Erushina. Nebude to jeho první zkušenost s televizní kamerou, v roce 2013 zkoušel štěstí v SuperStar, v Rusku účinkoval v nějakém pořadu své maminky, která je moderátorkou. 

„Koukla jsem na jeho počiny na YouTube a stačilo,“ poznamenala jedna z divaček.

Nezapadne ani kosmetička Petra Hrdličková, která svým spolustolovníkům nabídne mimo jiné exkluzivní hovězí maso wagyu.

„Paní Petra musela vše zvládnout sama, bez jakékoli pomoci, a jestli se to učila z kuchařky, časopisu, z televize od Babici nebo Punčocháře, je úplně jedno. Nikdo nikdy se ještě nenarodil jako hotový kuchař,“ hájí ji jeden z pravidelných diváků.

Po minulém týdnu, kdy se Prostřeno změnilo v Poštu pro tebe, tak bude zase o zábavu postaráno.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:36 úterý 30. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 27
  • 27
  • 27
  • 25
  • 23