V Prostřenu budou samí chlapi: Pivo poteče proudem a Milan poleze všem na nervy

Ve speciálním Prostřenu poteče pivo proudem! U stolu se sejdou samí pivaři a budou hodnotit i hrát úplně jinak než soutěžící, kteří nemají žádný společný zájem. Chybět nebude škvarková pomazánka, domácí chléb ani tlačenka a další pochutiny. Zvládne ryze pánská parta týden bez problémů a nedorozumění?

Sonda do pivařské duše i srdce začne v pondělí u Milana Bufáka. Pánové vůbec netuší, jestli v kuchyni zvládá, on ale na pohodu kouří venku a rozhodně to nevypadá, že by byl ve stresu z toho, že nestíhá. Pomalu začne vyplouvat na povrch neporozumění mezi ním a Filipem Polanským a potáhne se hodně dlouho.

Milan je vůbec svéráz, v rámci zábavy bude chtít, aby ostatní poznali volty v pivu, což ale není hlavní parametr piva. „Množství alkoholu není důležité, hlavní je přece chuť,“ shodnou se hosté.

V úterý uvaří Václav, který se pochlubí čtyřmi dcerami, na něž je náležitě pyšný. Pohodu u stolu záhy rozčeří „překvapivě“ Milan, který opět položí otázku, jíž nikdo nerozumí. Chybí mu takt a ostatní z něj nejsou zrovna dvakrát nadšení. 

Ve středu překvapí Filip. Ne vařením, ale výbavou bytu. Milanovi se však zdá, že to má Filip překombinované. U stolu nad dezertem Milan prohlásí, že bude chodit na doučování k Václavovi. Ten taktně odmítne, ovšem Milan se zkrátka nedá zastavit. Jako by mu nedocházelo, že jeho chování není jeho spolustolovníkům příjemné.

V Prostřenu z Prahy a středních Čech to nebude o žádných dietních jídlech.

Ve čtvrtek u Jakuba si hosté na pivu pochutnají asi nejvíc. V tomto díle se dozvíte, co je cyklistické pivo nebo šnyt. I proč se podává degustační pivo. Milan u stolu prohlásí, že si bude odnášet domů, že všechno nesní. Ostatní už takový přístup raději ani nekomentují.

V pátek představí Vojtěch hada Lily jako paní domu. Koho to nejvíc překvapí? „Milan je diagnóza, že nikoho takového nepotkal,“ prohlásí páteční hostitel na adresu toho pondělního, který se během týdne řádně předvede. Přisadí si ostatní.

Jak vidno, pořádně horko nemusí být jen v ryze dámském kolektivu, který se (nejen) v Prostřenu ukázal jako zabijácký.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:39 úterý 28. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 3
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0