Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Slzy v polévce? V Prostřenu z jihu Moravy jde jídlo stranou, hraje se na city

    I když má být Prostřeno hlavně o vaření, do hry vstupují i další „ingredience“, které mají často větší vliv než to, jak si člověk počíná v kuchyni. Partička z Jihomoravského kraje je toho jasným důkazem. Kromě „taktikování“, jak kalkul nazvala nezaměstnaná Jana, nechybí ani hra na city. Oblíbený pořad tak tento týden připomíná spíše Poštu pro tebe.

    „Děkuji všem za pozitivní reakce. Velmi mě to potěšilo. Beru i kritiku, pokud je správná a bez arogance a drzosti. Přeji vám všechno dobré,“ vzkázal soutěžící ze Slovenska Martin Bartoš všem, kdo pod jeho profilem na webových stránkách Prostřena přispěli do diskuze.

    Středeční díl, v němž vařil právě on, a to ve vypůjčeném bytě, byl na emoce hodně bohatý. Postaral se o to právě Martin, který svým spolustolovníkům mimo jiné sdělil, že vyrůstal v dětském domově a že je poloviční Rom, byť ho některé dámy u stolu tipovaly spíše na Řeka nebo Egypťana, co vyrostl v Bratislavě.

    Ve středu už navíc měli soutěžící za sebou pondělní zpověď Jany Fatrdlové, která je momentálně nezaměstnaná a peníze by se jí hodily, není ale žádná „taktikérka“. Což bohužel není pravda, protože škodí a taktizuje, kde může. 

    K výhře jí nepomohly ani „ledabyle“ rozházené fotky a výstřižky z novin, které měly ostatní zaujmout a dojmout. Paní Jana zkoušela štěstí také v Itálii, kde se dokonce přihlásila do Miss pro věkem pokročilé.

    Bohužel se tato odbočka minula účinkem, nepomohl ani spálený bažant na víně.

    Svou emoční troškou do mlýna přispěla i makléřka Hana Götzová. Ostatním svěřila, že její dva sourozenci jsou na vozíčku. Bohužel vařila v pěkném bytě a k jídlům jí pomohl drahý robot, což se na Moravě, kde „plyne život jinak“, neodpouští.

    Jímavý příběh má i fitness trenérka Veronika Zemanová, která má jen základní vzdělání, protože v šestnácti musela do práce. Její rodina na tom byla finančně špatně a potřebovala peníze více než střední školu. Ve čtvrtek jí navíc vypoví službu trouba, a tak o adrenalin nebude nouze.

    Těžko říct, s jakým příběhem přijde v pátek Slovák Jozef Línek. Honosí tím, že je abstinent. Proč, to ale neprozradil. Možná za tím bude divoká minulost, kdoví, přece jen vypadá trochu „opotřebovaně“. Zatím se profiluje jako věčný kritik a veskrze protivný člověk, jehož u stolu nechcete. Soudě podle reakcí diváků, kteří rýpala Pepu nemohou ani cítit.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 26. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      50
    • Haha
      30
    • Super
      29
    • Cože
      20
    • Sladký
      16
    • Tvl
      14
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...