Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Proč se William nesešel s Harrym? Rodina se bojí, co se zase vynese na Netflix

    Princové William s Harrym nešetřili úsměvy. | foto: Profimedia.cz

    Britská královská rodina zažívá těžké časy. Vážné zdravotní problémy má nejen princezna Kate, ale především král Karel III., jemuž byla diagnostikována rakovina. Do Londýna navíc přiletěl princ Harry, aby napravil vztahy nejen se svým otcem, ale i s bratrem. William ale o jejich společné setkání nestál.

    Poté co Buckinghamský palác veřejně oznámil, že má král Karel III. (75) rakovinu, princ Harry (39) neváhal a okamžitě odletěl do Velké Británie, aby svého nemocného otce navštívil navzdory tomu, že mezi nimi panují dlouhodobé neshody.

    Do Londýna přicestoval v úterý odpoledne běžnou linkou společnosti British Airways a rovnou zamířil za svým otcem. Přestože v Londýně strávil 25 hodin, se svým bratrem, princem Williamem (41), se nesešel.

    Podle britských médií následník trůnu ani nezvažoval, že by svého mladšího bratra potkal. Princ z Walesu se momentálně soustředí na péči o svou manželku Kate, která se zotavuje po operaci břicha a bere si delší volno z veřejných povinností až do Velikonoc, uvedly zdroje pro The Mirror.

    William má obavy

    Novinářka Angela Levinová je toho názoru, že William se obává toho, že by se informace z jejich soukromé schůzky dostaly na veřejnost.

    „Ví, že bude používat konverzace k získání větší publicity,“ řekla Levinová pro britskou televizi GB News.Využil by to také k tomu, aby mohl prodat cokoli, co mu William řekl, aby vydělal peníze s Netflixem,“ dodala.

    Takovou fotku už asi jen tak nespatříme.

    Vztahy mezi Harrym a ostatními členy britské královské rodiny ochladly v roce 2020 poté, co Harry se svojí manželkou Meghan opustili královské role a přestěhovali se do Kalifornie.

    Odtud Harry opakovaně útočil na královskou rodinu prostřednictvím dokumentu Harry a Meghan společnosti Netflix. Před rokem také vydal paměti Náhradník, v nichž rodinu rovněž nešetřil.

    Naposledy veřejnost viděla oba bratry v těsné blízkosti v roce 2022 na pohřbu jejich milované babičky, zesnulé královny Alžběty II. Tehdy byli Harry a William spolu s dalšími členy královské rodiny součástí průvodu, který následoval za rakví královny.

    Fotogalerie