Těsně před výbuchem: Williama a Charlese vytočil Harry doběla, Filip prý křičel

Harry s Meghan si prosadili svou, vyhráli. Na tom se shodují britští experti. A na zbytku královské rodiny je skutečně znát, že současnou situaci kolem vévody a vévodkyně ze Sussexu nenesou vůbec dobře. Úsměvy, zamávání? Zapomeňte. Když včera opouštěli sídlo královny Alžběty v Sandringhamu, vypadali především princové William a Charles, jako by měli vybuchnout vzteky!

Odchod Harryho a Meghan z královské rodiny je na spadnutí. Královna Alžběta ho včera posvětila během jednání s tím, že půjde o jakési přechodné období, kdy budou žít střídavě v Británii a v Kanadě.

Britští novináři a experti na královskou rodinu se shodují na tom, že pro rebelantský páreček jde zkrátka o vítězství. A že celou situaci nepochybně nenesou členové královské rodiny dobře.

„Nedovedu si představit, že by se tohle stalo před dvaceti lety, když byl princ Filip mladší a stále aktivní hlava rodiny. (...) Královna nenávidí volné konce a bude chtít celou věc co nejrychleji vyřešit, ale jsem si jist, že je naprosto zlomená. Miluje Harryho a bude tím zničena,“ napsal třeba Philip Dampier, komentátor serveru Daily Express.

Podle zákulisních informací skutečně Alžběta a Filip nenesou rozhodnutí Harryho a Meghan vůbec dobře. Zatímco královna má být mimořádně zarmoucena, její manžel prý vyloženě zuřil, když se o jejich záměru dozvěděl.

„Na co si to sakra hrají?!“ měl dokonce podle serveru Mail Online křičet na svoje poradce.

Prince Filipa ze Sandringhamu raději před začátkem jednání odvezli.

A nadšen není ani zbytek nejužšího kruhu královské rodiny. Fotografové včera zachytili prince Charlese, tedy Harryho otce, a prince Williama, Harryho bratra, jak opouštějí královnino sídlo v Sandringhamu, kde se o budoucnosti vévody a vévodkyně ze Sussexu jednalo.

Princ William působí nahněvaně.

Na úsměvy do objektivů, které jsou hlavně pro Williama typické, zapomeňte. Oba dva se tvářili, jako by měli každou chvíli vypěnit vzteky.

Mračil se i Harryho otec, princ Charles.

Dost možná skutečně během jednání došlo i na nějakou vyostřenou výměnu názorů. Charles má mít řadu výhrad k budoucímu financování Harryho a Meghan, William se zase v poslední době nijak netají, že se s bratrem čím dál více rozcházejí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:42 středa 13. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 122
  • 73
  • 65
  • 55
  • 52
  • 43