Posedlost zrzkami, závislost na sexu a touha po trůnu. Nová kniha útočí na prince Andrewa

Už tento týden má být zveřejněna kniha Sex, lži a špinavé peníze mocných a slavných. Prostor bude věnován zemřelému Jeffreymu Epsteinovi, který byl označován za nejmocnějšího predátora na světě, a jeho příteli, synovi britské královny princi Andrewovi.

Nová kniha novináře Iana Halperina pořádně rozvířila vody britské panovnické rodiny. Princ Andrew v ní bude vykreslen jako člověk naprosto závislý na sexu a trpící tím, že mu kvůli jeho pozici ve frontě na královský trůn média nevěnovala nikdy dostatek pozornosti.

Teď se to mění, napojení vévody z Yorku na kontroverzního Epsteina mu zajistilo dostatek popularity.

„Většina žen popsala prince Andrewa jako dokonalého gentlemana. Jedna dokonce uvedla, že to byl velmi odvážný milenec a neměl v ložnici žádné meze. Prý úplně změnil její milostný život,“ začal Ian Halperin, který knihu připravoval velmi dlouho a mluvil s více než tuctem žen, jež prošly ložnicí syna britské královny.

„Ženy, se kterými měl sex, na něj vzpomínají v dobrém, dokonce spíše litovaly, že nedošlo na více setkání a on se jim už znovu neozval,“ pokračoval novinář, který slíbil, že kniha nebude obsahovat jen pozitivní ohlasy na chování vévody z Yorku.

Andrew podle všeho trpí silnou závislostí na sexu a ta mu často zcela zatemnila mozek. Dokonce to mělo dojít tak daleko, že spal i s jednou ze sexuálních otrokyň Jeffreyho Epsteina Virginií Robertsovou. 

„Není pochyb o tom, že Epstein poskytoval Andrewovi dívky. To byl důvod, proč si byli tak blízcí. Princ byl posedlý zrzkami a Epstein nechával své zvědy pročesávat ulice, kde pro něj hledali ty nejkrásnější zrzky,“ popisuje svá zjištění Halperin.

Podle informací v chystané knize nejvíce Andrewa a jeho chování ovlivnilo to, že byl celé mládí až „ten druhý“ za princem Charlesem, který byl vychováván jako následník trůnu. 

„Neustále se srovnával se svým bratrem. Je to stejné jako v případě Williama a Harryho. Ti druzí v pořadí to nesou těžce. Williama si veřejnost pochvaluje stejně jako Charlese, říkají o nich, že by to byli dobří králové. Ale jejich bratři jsou považováni za ty zlobivé chlapce. Andrew chtěl být král, ale když pochopil, že to není jeho úloha, proměnil se v playboye,“ vysvětluje.

Princ Andrew byl s kauzou Jeffreyho Epsteina spojovaný.

Vévoda z Yorku vždy odmítal, že by měl s Epsteinem přátelský vztah. Podle něj se stýkali pouze kvůli podnikání. Ian Halperin tvrdí něco jiného. 

„Epstein získával informace o lidech, aby je pak proti nim mohl používat. V roce 2011 si před něj Andrew klekl a na kolenou ho prosil, aby nikdy nic neprozrazoval. Nevíme, o co přesně šlo, ale když už dostal Epstein na kolena samotného prince, představte si, jak mohl manipulovat s jinými mocnými,“ míní novinář.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:58 středa 20. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 29
  • 25
  • 24
  • 24
  • 23