Otevírání Primarku aneb přijela pouť: Vlaječky jako na 1. máje, Michal David a lidé v panice

Dlouho očekávané otevření obchodu s levným oblečením Primark je tu a lidé jsou na výhodné nákupy tak natěšení, že neváhali sjet se z celé republiky a už od brzkých ranních hodin stát ve frontě, aby byli blíže k vysněnému nákupu. Za líbezných tónů písní Michala Davida celá akce připomíná spíše vesnickou pouť než cokoliv jiného.

Václavské náměstí, ranní hodiny. Jindy poloprázdné místo, které se teprve těší na první návštěvníky památek. Dnes je to jiné, otevírá se tu obchod Primark a už dlouho to byla avizováno jako velká sláva.

Ještě aby ne. Natěšení Češi do Primarku museli do této doby jezdit do Drážďan, kde je nejbližší obchod, kde si mohli nakoupit za pár kaček plnou tašku oblečení. Nyní to mají konečně na dosah ruky.

Proto se není čemu divit, že lidé stojí klidně hodinovou frontu na sluníčku, které už začalo pořádně „smažit“, aby počkali na svou tašku, co jim zaručí jistý vstup do nového chrámu levného textilu.

Za tónů písní Michala Davida lidé čekají ve frontě a touží po levném nákupu.

K nákupu se přidaly písně Michala Davida a bylo hned jasné, v jakém duchu se celý slavnostní den povede: bude to pouť. Místo důstojného přivítání hostů si můžete zazpívat socialistické hity a do toho na vás zaměstnanci obchodu mávají vlaječkami jako na 1. máje. 

Dlouho očekávané otevření Primarku je tu.

Lidé nevidí ani neslyší, jen mají před sebou slevy, jimž neodolají a kvůli kterým tam někdo stál dokonce i za tmy. A to je teprve začátek dne. Co se bude dít postupem hodin? To snad ani nechceme vědět. 

Samozřejmě že pro vás celé dění sledujeme přímo z místa a přineseme vám podrobnou reportáž.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:50 pátek 15. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 48
  • 32
  • 9
  • 8
  • 4
  • 3