V jeden den přišla o manžela, syna i vnuka! Paní Vlasta poslala dojemný vzkaz

Ještě před pár dny se smála a užívala si s rodinou, kterou nadevše milovala. Dnes paní Vlasta K. oplakává smrt manžela, syna i vnuka najednou! Všichni tři zemřeli během rodinné tragédie v rybníku Václav poblíž Příbrami! Zdrcená vdova poslala svým milovaným smutný vzkaz do nebe.

V pondělí večer došlo k tragické události v obci Lhota u Příbramě. Senior Radek, který bydlel v jednom z domů u rybníka, šel zkontrolovat nefunkční ponorné čerpadlo. Jakmile vstoupil do vody, čerpadlo začalo probíjet. 

Staršímu muži se poté vydal na pomoc syn Martin a vnuk Radek. Všichni tři ve vodě zemřeli. Policisté celou tragédii prošetřují pro trestný čin usmrcení z nedbalosti. V případu byla nařízena soudní pitva.

Krátce po tragické události se na Facebooku ozvala paní Vlasta, která byla manželkou již zmíněného Radka.

„S hlubokou ranou v srdci bych vám chtěla oznámit, že nás včera navždy opustili moji milovaní manžel Radek, syn Martin a vnouček Radeček. V našich srdcích zůstanete navěky. Budete nám moc chybět,“ napsala v úterý ráno paní Vlasta, která se ještě nedávno na Facebooku chlubila krásnými fotkami z rodinné sešlosti. Teď jí zbyly jen oči pro pláč.

Paní Vlasta pláče, během chvíle zemřel její manžel, syn i vnuk!

Její manžel Radek se podle profilu na sociální síti živil jako řidič taxislužby. Soudě podle snímků na Facebooku, byl to rodinný typ, často se fotil se svými dětmi i vnoučaty, s nimiž trávil hodně času.

Manžel paní Vlasty Radek K.

Strašlivá tragédie, říkají místní

Podle místních se jednalo o spořádanou a bezproblémovou rodinu.

„Byla to nešťastná náhoda, obrovská rodinná tragédie. Rozhodně to nebyla vražda,“ řekla pro iDNES.cz starostka obce Eva Drmlová.

„Je to strašlivá rodinná tragédie,“ řekli serveru TN.cz místní obyvatelé.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:00 středa 18. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 155
  • 35
  • 30
  • 28
  • 20
  • 17