Na přejezdu, kde zemřela Bartošová (†48), zahynul motorkář: Dopil rum a čekal na vlak

Železniční přejezd v pražské Uhříněvsi, kde 29. dubna 2014 pod koly vlaku zahynula Iveta Bartošová (†48), si pro místo odchodu vybral další člověk. Muž podle svědků vjel mezi stažené závory a počkal na přijíždějící vlak. Je velmi pravděpodobné, že spáchal sebevraždu.

Tragická nehoda se stala kolem půlnoci v ulici U Starého mlýna, nedaleko místa, kde pod koly vlaku dobrovolně před více než pěti lety ukončila svůj život zpěvačka Iveta Bartošová.

Motorkář stál podle svědků na kolejích ve chvíli, kdy byly spuštěné závory a svítila výstražná světla. Přijíždějící vlak tak musel dobře vidět, informoval web TN.cz.

Osobní vlak nešťastníka srazil a vlekl ho i s motocyklem desítky metrů. Muž neměl šanci přežít. Kousek od místa tragédie zůstala už jen helma, kterou si krátce před hrůzným činem sundal, a také nedopitá lahev rumu.

Muže tak stihl stejný konec, jaký si před lety vybrala i známá zpěvačka.

„Střet byl natolik fatální, že přivolaný lékař už mohl konstatovat pouze smrt. Podle prvotního ohledání vyplynulo, že jde o ženu ve věku 40–50 let. Žena u sebe neměla žádné doklady totožnosti, vzhledem k tomu kriminalisté provádí rozsáhlé vyšetřování. Nyní budeme čekat na potvrzení totožnosti testy DNA,“ řekla tehdy na místě novinářům mluvčí policie Andrea Zoulová. Doplnila, že jediným svědkem byl strojvedoucí, který uvedl, že žena spáchala sebevraždu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:08 pátek 22. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 51
  • 50
  • 45
  • 42
  • 36