Pražské Soho, auto v obýváku a terasa jako taneční sál: Na tyhle byty nikdy nevyděláte!

Extravagantní půdorys, klidná lokalita, prestižní adresa, auto zaparkované před obývákem nebo terasa přes 100 metrů? Není problém, pokud na byt v Praze máte 30 milionů. | foto: Koláž Expres.cz

Podobně jako cestovní kanceláře mají i developeři a realitní kanceláře svůj specifický slovník a výrazy, jimiž se snaží zákazníka nalákat. Skvěle je to vidět na nových projektech, které se v metropoli rodí. Přinášíme vám bližší pohled na pár projektů v Praze, jež slibují prestižní adresu, výjimečný standard i neméně exkluzivní ceny. Bez desítek milionů korun tu nenakoupíte, protože jde přece o slibně se rozvíjející lokalitu s velkým potenciálem.
1/4

Dolní Holešovice

„Projekt Linea Pura (v překladu ‚čistá linie‘) umístěný v centru dolních Holešovic v sousedství Holešovické tržnice a Vltavy nabízí 75 velkorysých jednopodlažních i mezonetových bytů v dispozicích od 2 + kk až po velkoprostorové apartmány s rozlehlými terasami,“ láká developer k nákupu bytu ve čtvrti, která byla ještě před pár lety brána jako „ta horší“. 

Projekt Linea Pura je situován do centra dolních Holešovic v sousedství Holešovické tržnice a Vltavy. Byty jsou k mání za desítky milionů.

Pražské Soho s příběhem

Uběhlo pár let a už se o ní mluví jako o pražském Sohu, kde zkrátka musíte bydlet i za cenu toho, že zadlužíte i svoje vnoučata. Co na tom, že ještě docela nedávno si tu byty pořizovali jen největší dobrodruhové.  

„Filozofií projektu je pojetí jednotlivých bytů jako téměř samostatných domů v centru Prahy se soukromím na velkoplošných terasách propojených s oranžeriemi, vlastním parkováním přímo před vstupem do bytu a netradičním vzájemným propojením vnitřních prostor do jednoho architektonicky harmonického celku,“ doplňují tvůrci.

Pokud vám to přijde jako lepší panelák, vězte, že ceny bytů startují na 20 milionech, výjimkou není ani apartmá za bezmála 58 milionů korun.

1/4
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:41 neděle 19. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 28
  • 15
  • 10
  • 6
  • 5
  • 5