Nájemní byty pro vyvolené? Za garsonku dáte 20 tisíc, 3 + kk vyjde na 40 tisíc!

Stále více developerů i přes cenové turbulence na trhu rozjíždí výstavbu nájemních bytů. Reaguje tak na fakt, že si kvůli cenám hypoték řada lidí koupi nemovitosti nemůže nebo nechce dovolit. Jeden takový projekt roste i v pražském Karlíně, kde má do letošního prosince vyrůst 140 bytů. Zajímá vás, kolik za takové bydlení zaplatíte? Ceny garsonek startují na 20 tisících. Za třípokojový byt už zájemci zaplatí 40 tisíc korun a více.

Celkem 140 plně vybavených bytů k pronájmu s dispozicemi od 1 + kk až po velkorysé mezonety s vlastními střešními terasami nabídne nový projekt Fragment, který vyrůstá v pražském Karlíně

„Designově zařízené interiéry bytů s nadstandardním technologickým vybavením. Odpočinek od velkoměstského života pak zaručí okolní zeleň s klidovou zónou. Součástí nového areálu bude i 119 parkovacích míst v podzemních garážích,“ láká developer.

V pražském Karlíně roste projekt Fragment, který láká na neotřelý design i vybavené nájemní byty.

„Jde o svébytné umělecké dílo, které svůj charakter vtiskává do životů všech nájemců. Tím se stává jedinečným rezidenčním projektem užitého umění, který přepíše kapitolu nájemního bydlení v Česku,“ doplňují zástupci developerské společnosti.

Ceny pronájmů jsou i proto nastavené hodně sebevědomě a průměrně vydělávající Čech, byť pracuje v metropoli, na ně dosáhne jen s hodně odřenýma ušima a rozhodně nemůže pomýšlet na větší byty.

V pražském Karlíně roste projekt Fragment, který nabídne nájemní bydlení ve 140 bytech.

Pronájem garsonky startuje na 20 tisících měsíčně, páry se ale poohlédnou spíše po bytu 2 + kk, ten bude k mání za 26 tisíc korun a výše. Třípokojový byt už vyjde na minimálně 40 tisíc.

„Projekt prémiového nájemního bydlení je zasazený do nejoriginálnější pražské čtvrti Karlín a navržený ateliérem Qarta ve spolupráci s Davidem Černým,“ dodává společnost, která za Fragmentem stojí. 

V pražském Karlíně roste Fragment, projekt skupiny Trigema. Nabídne nájemní bydlení ve 140 bytech.

Bohužel zapomněla dodat, že projekt roste mezi dvěma dopravními tepnami, které se s ohledem na bujnou výstavbu v Karlíně dostanou za hranice svých kapacit. Dá se předpokládat, že z této aktuálně velmi protežované a cool čtvrti bude jedno velké parkoviště. 

V uplynulých letech tu vyrostla řada nových bytových a kancelářských budov a provoz se značně zahustil. A nedá se předpokládat, že by se to v budoucnu nějak zlepšilo nebo bylo v plánu komunikace nějak „zkapacitnit“. To však developeři nijak zvlášť neřeší. Zato se noví nájemníci mohou kochat skulpturou od Davida Černého...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 1:09 středa 21. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 27
  • 21
  • 14
  • 11
  • 10
  • 4