Čeští strážníci dostali „velkou rybu“: Chlubí se, že zadrželi dívku s jointem!

Tak to je gól! Facebooková stránka „pražských měšťáků“ se postarala o pořádný skandál. Na sociální síti byl totiž vystaven velmi pochybný příspěvek, ve kterém se městská policie Prahy chlubí, že zadržela dívku, která hulila „jointa“. Chování strážníků vyvolalo pořádně bouřlivou diskusi na internetu!

V pondělí dopoledne se městská policie hlavního města Prahy pochlubila na svých facebookových stránkách informací, za kterou by se měli strážníci spíše stydět!

V příspěvku se píše, že společná hlídka odhalila dívku kouřící jointa. Hlídka ženu poté vyzvala k předložení dokladů a poté k následování na místní oddělení Policie ČR. Dívka neuposlechla a dala se na útěk. Strážník proti ní zakročil a policista ji nasadil pouta. Tento čin prezentuje facebooková stránka „měšťáků“ jako hrdinský skutek, diskutéři se ale policistům vysmívají.

„Dělejte raději něco užitečného,“ vybízí například policisty Tomáš Martínek. „Obyčejná buzerace, nic na co by měla být policie hrdá,“ hodnotí zase směšný počin pražských policistů uživatel Tomáš Tr.

Tohle policisté trochu přehnali ne?

„Dívka kouřila jointa? To musí být sranda ne? Kdyby kradla nebo někoho zabila, ale ona chudák kouřila jointa a za to dostala pouta,“ neskrývá nepochopení nad jednáním „měšťáků“ Vojtěch Ertl.

„Frajeři, příště si určitě posvítí na pejskaře, co neuklízí lejna. Hned se cítím bezpečněji,“ přilévá olej do ohně uživatel Facebooku Pavel Starý.

Podobnými komentáři se to v diskusi pod výše zmíněným příspěvkem jenom hemží. Pokud se chcete pobavit nad tím, jak se městská policie zase předvedla, tak nahlédněte do galerie pod článkem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:58 pátek 14. července 2017. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 13
  • 11
  • 11
  • 11
  • 8