Rozjetí policisté slavili: Sex a močení na veřejnosti trumfly i striptýz důstojnice

Červencový summit zemí G20 v Hamburku se blíží a německé pořádkové síly vybraly na 220 policistů, kteří se měli o bezpečnost světových pohlavárů postarat. Jenže po doslova zvířecí párty, kterou policisté uspořádali v kontejnerovém táboře pro uprchlíky, proběhnou určité personální změny. Tři jednotky strážců zákona byly už odvolány zpět do Berlína.

Policisté nepobyli v Hamburku ani dva dny a už se rozhodli oslavit narozeniny svých dvou kolegů ve velkém stylu. Uprchlický tábor ožil tak bujarým veselím, že by se také předchozí obyvatelé podivili, jak tam může být živo.

Příslušníci německých pořádkových jednotek provozovali veřejně sex a organizovali skupinové močení na plot. Mezitím si sousedé stěžovali na hluk, na nějž od Afričanů a Asiatů nebyli zvyklí. Na místě došlo také k demolici zařízení, zkrátka slušný výčet prohřešků, za které by vás stejní lidé jistě beztrestně běžet nenechali.

„Jedna důstojnice byla spatřena tančící na stole, oblečená pouze v županu a se zbraní v ruce,“ citoval svědka deník B.Z., který také zveřejnil fotografii policistů s drinky a následný nepořádek.

Fotografii zdivočelých policistů s alkoholem zveřejnil deník B.Z.

„Ano, slavili jsme! Tři z našich jednotek, které měly posílit Hamburk pro G20, byly předčasně odvolány pro exces. Jak moc nekorektní oslava byla, to si necháme od svých kolegů vysvětlit do detailu a poté se rozhodne o případných důsledcích,“ zveřejnila berlínská policie ve svém prohlášení na Facebooku.

„Byli opilí, tančili, močili a ano, také souložili, jak to tak hezky napsal náš tiskový mluvčí,“ uvedli v policejním prohlášením s tím, že „pod uniformami jsou lidské bytosti, obvykle velmi profesionální“. Ministr vnitra však volá po přísném vyšetřování: „Pokud se podezření ukážou pravdivá, policie se tím musí zabývat.“

Nicméně celá taškařice spustila lavinu vtipů na sociálních sítích a berlínská policie má podle komentářů větší popularitu než za 60 let PR aktivit. Dokonce majitel vyhlášeného klubu metropole členům jednotek přislíbil volný vstup a drink zdarma.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:47 pátek 27. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 18
  • 16
  • 11
  • 9
  • 7