Kauza zbité školačky z Třebíče: Studenta by měli okamžitě vyrazit, říká youtuber Pstruh

Otřesná nahrávka, na které mladík z Třebíče brutálně bije svou vrstevnici, znechutila už mnoho lidí. Mezi ně patří i známý youtuber Pstruh alias Petr Jelínek. Co si o brutálním školákovi z třebíčské základní školy myslí a jak by s ním „zatočil“?

Internetem se jako lavina rozšířilo doslova nechutné video, které někdo zveřejnil na serveru YouTube.com. Na nahrávce si jde mladý student základní školy v Třebíči vyřídit účty se svým sokem. Ten se ovšem prát nechce a tak se ho zastává jeho kamarádka, či přítelkyně. Mladému násilníkovi je jedno, že mu v tváří v tvář stojí dívka a neváhá ji několikrát hubě udeřit a hodit s ní o zem.

Šílené video, které jednoznačně ukazuje úpadek české mládeže, si vzal na paškál také známý youtuber Pstruh. A ten si pro sprostá slova nechodí zrovna daleko. Co si o celém incidentu myslí muž, který na toto téma už stihl vydat ostře sledovanou videoreakci?

Velkým problémem podle Petra Jelínka alias Pstruha je to, že mladý agresor je očividně někdo, kdo velmi dobře ovládá bojová umění a nebojí se své schopnosti použít na dívce.

„Na rovinu, ta technika toho kluka je dobrá a určitě chodí do nějakého gymu. Ten kluk není lopata, že by nic neuměl, je relativně schopný,“ říká ve svém novém videu Pstruh.

Jestli je to pravda a věnuje se opravdu agresor z Třebíče jakýmkoliv bojovým uměním a není mu divné je používat na nevinné dívce, tak jaký by si podle Pstruha zasloužil trest?

„Pokud nemá trenéra, který je stejně vypatlaná k*nda jako on, tak by měl být okamžitě vyhozenej z klubu a ještě zaplatit pokutu.“

Petr Jelínek alias Pstruh chování mladého adolescenta vůbec nechápe, sám se věnoval bojovým sportům, konkrétně judu a něco takového je podle něj nepřípustné.

„Tohle je fakt zmr*ovina, k tomuhle vás filozofie zápasu vůbec nemá vést a fakt mě to nas*rá. Ten sport má naučit pouze sebeobraně, nikoliv útoku a ještě k tomu na holce.“

Ve svém videu také Petr Jelínek mluví o tom, že podle chování mladého agresora z Třebíče je zřejmé, že chlapec trpí nějakou mentální poruchou. „Evidentně ten člověk není zdravý a má nějaké mentální problémy.“

Samotné napadení ale není jediné, co youtubera Pstruha tak rozhněvalo. Nepochopitelná byla totiž také reakce lidí okolo, kteří dělali jak když se nic neděje.Ani za tou holkou nikdo nepřišel,“ lituje ve svém videu Petr Jelínek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:06 středa 6. září 2017. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 17
  • 16
  • 15
  • 13
  • 12