Rozesmátý Babiš či Jágrova hokejka u Zemana. S kým prezident tančil a kdo na plese zazpíval?

O tom, že prezident Miloš Zeman patří mezi ty nejlepší hostitele, se i letos přesvědčili hosté jeho již pátého reprezentačního plesu. Prezident republiky pro své hosty připravil nejen kulturní program v podobě vystoupení předních českých zpěváků, ale také bohatou tombolu, ve které nechyběla hokejka a dres Jaromíra Jágra. A na co se nejvíc těšil on? Na tanec s Monikou Babišovou!

Jenom dva dny poté, co prezident Miloš Zeman na Pražském hradě předal Fondu ohrožených dětí dva miliony korun, kdy část darovaných peněz pravděpodobně pocházela z výtěžku loňského charitativního plesu na Pražském hradě, se konal pátý ročník reprezentačního plesu prezidenta republiky.

A ten i letos začal prezidentským projevem, během něhož Miloš Zeman mimo jiné uvedl, že tento rok hodlá zesnulému Karlu Gottovi udělit Řád bílého lva I. třídy.

Na hosty čekal nejen bohatý kulturní program, kdy večerem zpěvem provázeli Daniel Hůlka, Bohuš Matuš, Václav Neckář či Helena Vondráčková.

Na hosty čekala i bohatá tombola, ve které mohli účastníci plesu vyhrát divočáka, procházku lánskou oborou, hokejku a dres Jaromíra Jágra nebo hodinky či wellness pobyty, Zeman se netajil tím, že nejvíce se těší na tanec s Monikou Babišovou. Tu nakonec vyzval na pomalý valčík.

Sami se podívejte do fotogalerie, jak si prezident Miloš Zeman a jeho hosté 5. reprezentační ples prezidenta České republiky ve Španělském sále užili.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:06 pondělí 11. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 84
  • 73
  • 46
  • 41
  • 40
  • 37