Petra Paroubková se chce seznámit: Jsem momentálně hodně postižená sexy mozkem!

Reportérka televizního zpravodajství na Primě Karolína Hošek se na svém facebookovém profilu odhodlala k experimentu, když pro své přátele zřídila anonymní seznamku. A hned o prvního muže, který hledá ženu, „co není úplná p*ča a má to v hlavě srovnaný“, projevilo zájem několik žen. A mezi nimi dokonce Petra Paroubková.

Šťastně provdaná televizní reportérka se rozhodla pomáhat méně úspěšným přátelům a zprostředkovat seznámení pro muže i ženy, kteří nemohou najít ideální protějšek. Do celého projektu se také rozhodla vložit právnička Klára Samková, která prý „jako rozvodová advokátka již léta uvažuje o založení seznamky“.

Když se přes Karolínu Hošek pokusil seznámit zajištěný třicetiletý kamarád se zlomeným srdcem od patoložky, a navíc vysoký a pohledný, rozhodla se do diskuze vložit manželka bývalého premiéra Jiřího Paroubka Petra. „Berete i téměř rozvedené holky?“ připsala na sociální síti dosud stále nerozvedená žena.

Klára Samková zareagovala v narážce na Jiřího Paroubka: „Určitě! A i ty postižené sexy mozkem.“ Prý má kolem sebe mnoho nešťastných opuštěných lidí, kteří by třeba jen rádi založili normální rodinu. „Můj mozek není postižený, ale pravda je, že jsem panem sexy mozkem momentálně hodně postižená já,“ reagovala Petra Paroubková s nadsázkou.

18.června 2018 v 17:48, příspěvek archivován: 22.června 2018 v 14:01

Kamarád shání holku a poslal mi následující požadavky:
Jinak je mu třicet, je vysoký a pohledný, má byt v Praze a prý je "nepoučitelný romantik se zlomeným srdcem od jisté patoložky, který hledá útěchu u samostatné, dobře vyhlížející a vyrovnané ženy." Mám o něm prý napsat něco hezkýho. Na Tinder podle mě nemá čas, protože se věnuje své perspektivní práci, která není v médiích (!). Tento inzerát prý myslí vážně, ale přeje si vyjma vážných zájemkyní zůstat v anoymitě, protože "to je trapný."
EDIT: Nemáte to lajkovat, máte mu fakt napsat!
Případné zájemkyně pište na Ironfist50001@hotmail.com

Manželka expremiéra na osvobození ze svazku, který již před více než rokem opustila, stále ještě čeká. Je nutné dořešit majetkové poměry manželů. Určitého stigmatu si je paní Petra vědoma, když píše: „Hledáme odvážného, co se nebojí mého příjmení.“

Zároveň se prý nebojí i mladšího partnera, což je oproti dosavadnímu soužití s důchodcem Jiřím změna. I když třicátník už by byl prý zajíc. Dvaačtyřicetiletá Paroubková ale píše: „Vždy jsem měla o rok mladšího partnera.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:44 sobota 20. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 94
  • 24
  • 20
  • 19
  • 16
  • 16