Petra Paroubková upřímně o dluzích a nevěře! Expremiér asi rád nebude...

Bývalý předseda vlády poté, co ho manželka Petra i s dcerou opustila, pral špinavé prádlo na veřejnosti. To jeho ženu prý velmi zklamalo a utvrdilo ve správnosti učiněného rozhodnutí. Stále ještě manželka se rozhodla promluvit o detailech soužití se „sexy mozkem“ a okolnosti popisuje ze svého úhlu pohledu.

Jiří Paroubek několikrát naznačil, že hlavním důvodem odchodu manželky je nejen její chatrné duševní zdraví, ale také tajemný cizí muž. Petra Paroubková proto dobrovolně absolvovala sérii vyšetření u odborníků, aby jí potvrdili, že je normální a žádná psychická porucha se u ní neprojevuje.

Nevěra se ale vyvrací hůře, i když to Petra Paroubková kategoricky odmítá a naopak poukazuje na jinou bizarní skutečnost. „To je úplná hloupost. Byli jsme manželé deset let a já nikdy nevěrná nebyla. Proč můj muž tvrdí opak, to netuším. On se celé roky neprojevoval žárlivě, já mu tedy taky nikdy nedala důvod. Takže tomu nerozumím, asi nemá smysl to řešit. Za mým odchodem rozhodně nikdo třetí není, je to mé osobní rozhodnutí,“ řekla k záležitosti Paroubková v rozhovoru pro Blesk magazín.

Přesto v poslední době soužití manželů jakýsi nezdravý manželský trojúhelník vznikl. A to s bývalou manželkou Jiřího. „To, že s námi bude Zuzana trávit čas, jezdit s námi na dovolené a podobně, bylo manželovo rozhodnutí. Měl k tomu nějaké své osobní důvody, které jsou ale velmi osobní a nechci o nich mluvit. Snažila jsem se mu vyjít vstříc. A proto se naše manželství dostalo tam, kam se dostalo,“ uvádí překvapivě Petra Paroubková jeden ze závažných manželských problémů.

„Nebyl to jediný důvod, nebyl ani hlavní, ale jeden z důvodů to byl. Možná to byl spíš takový urychlovač toho všeho. Já proti Zuzaně jako člověku nic nemám, v podstatě ji mám ráda. Ale o to, jaká je, tady vůbec nešlo. Šlo o vztah, jaký byl mezi nimi. Teď nechci, aby to vyznělo, že měli nějaký intimní vztah, to vůbec ne. Ale povaha toho vztahu pro mě nebyla akceptovatelná. Ona ale za nic nemůže, tím bych to uzavřela.“

Život v přepychu skončil, přišly dluhy

Nedávno se Petra s dcerou přestěhovala z dočasného bydlení v pražském panelovém domě blíže ke škole malé Margarity, nicméně přepych, ve kterém žila, je minulostí. Nyní je zadlužená a svých drahých luxusních doplňků a kusů oblečení se dokonce musí zbavovat.

„Některé jsem si vzala, ale protože jsem byla v těžké finanční situaci, tak jsem spoustu z nich prodala. Ze začátku jsem si nějaké peníze musela půjčit, netajím se tím, že mám dluhy. Proto se snažím ty své dražší kousky rozprodat. Nelpím na nich, peníze jsou pro mě teď důležitější,“ říká žena. Potřebuje teď prý vydělávat více peněz, učí v jazykové škole a chystá nový projekt.

„Ztráta materiálního zázemí pro mě není nic dramatického, v tom nevidím žádný zásadní problém. Vždycky jsem se o sebe uměla postarat a jsem si jistá, že to tak bude i v budoucnu,“ tvrdí Petra Paroubková.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:58 sobota 23. prosince 2017. Anketa je uzavřena.

  • 112
  • 107
  • 89
  • 46
  • 23
  • 17