Kvůli koronaviru chtěla Petra s dcerou zpět do prázdného domu. Paroubek ji tam nepustil!

Pokusila se o smír, ale její snaha byla zbytečná! Petra Paroubková (46), která už tři roky svádí drsnou rozvodovou bitvu se svým stále ještě manželem Jiřím Paroubkem (67), expremiéra požádala, aby se v době celostátní karantény vyhlášené kvůli pandemii koronaviru, mohla vrátit k němu domů. Paroubek byl ale prý proti! Expresu poté bývalý předseda vlády tvrdil, že je po vážné operaci. O jaký zákrok šlo?

Už tři roky žijí manželé Paroubkovi odděleně. V domě v Chuchli, který jim stále oběma patří, nikdo z nich nebydlí. Petra se tedy rozhodla zakopat válečnou sekeru a Jiřímu napsala, že by se ráda do opuštěného domu vrátila.

„Všichni máme obavy. Chtěla jsem se vrátit do prázdného domu se zahrádkou, který mi taky patří, abychom v této pohnuté době měly (s dcerou) přístup na vzduch. A taky pejskové. Manžel tam stále ještě není. Požádala jsem ho, aby zapomněl na to, co jsme si kdy řekli,“ napsala na sociální síti Petra Paroubková.

Od Jiří Paroubka ale prý přišla zamítavá odpověď.

„Z obavy, aby mu zůstal majetek, mi přes právníky sdělil, že tam teď v době jeho nepřítomnosti bydlí jeho dospělý syn, který má vlastní byt. Není dítě jako dítě. O dospělého, víc než pětatřicetiletého syna a vlastní majetek je nutné se postarat. Tolik zloby v takto zlé době. P. S.: Čekám teď nenávistnou reakci a tiskovku, jak lžu a jsem... Musíme si pomáhat,“ dodala Petra, jež má ve své péči dceru Margaritu, se kterou žije ještě se třemi psy v pronajatém bytě v Praze 7.

„Sama jsem zvědavá, kde jednou budeme bydlet, ale teď jsme v pronájmu, na který si vydělám. Na žádný luxus teď nemáme peníze,“ řekla nám před časem Petra, podle níž se rozvod potáhne ještě klidně několik let.

Paroubek: Manželku nekomentuji, jsem po vážné operaci!

Redakce Expres.cz kontaktovala bývalého českého předsedu vlády Jiřího Paroubka. 

Ten vůbec nechtěl komentovat prohlášení své stále ještě zákonné manželky Petry a vzkázal nám: „Jsem v současné době v nemocnici, jsem po vážné operaci.“

Podle našich informací Jiří Paroubek podstoupil plánovanou operaci kyčle, což není zrovna neobvyklý zákrok, který by se dal označit za vážnou operaci. 

Navíc v českých nemocnicích už několik dní platí nařízení, aby operace, které nejsou nutné, byly s ohledem na situaci okolo pandemie koronaviru odloženy.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:11 středa 15. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 87
  • 83
  • 38
  • 35
  • 27
  • 25