Vražedkyně Janáková prchla z města a změnila vzhled. Možná ji uvidíme na vítání občánků!

Do zahraničí, kdy se spekulovalo, že utekla do Polska, sice nezmizela, odstěhovala se však z Lomnice a razantně změnila vzhled. Teď vražedkyně Petra Janáková vyhlíží porod, kvůli kterému dostala propustku z vězení. A až se její dítě narodí, dost možná si to s ním žena odsouzená za vraždu a přípravu dalších tří nakráčí na tradiční vítání občánků. Toho se totiž bojí místní a starosta odeslání pozvánky nevyloučil!

V uplynulých týdnech se začalo spekulovat, že těhotná vražedkyně Petra Janáková zmizela v zahraničí, aby rok po narození dítěte nemusela nastoupit zpátky do kriminálu. Taková zpráva se nakonec ukázala jako mylná, Janáková každopádně ale skutečně sbalila kufry a zmizela z matčina bytu v Jilemnici.

Přestěhovala se do pár kilometrů vzdáleného Vrchlabí. Opět s matkou si tam měla pronajmout byt v horním patře jednoho z místních domů. A po městě se teď prochází jako by se nechumelilo.

Televize Nova získala fotografie, na nichž Janáková například nakupuje v supermarketu. Podle místních obyvatel se v uplynulých tropických dnech šla zchladit k vrchlabskému koupališti, a to v doprovodu malého chlapce.

Velmi pravděpodobně se jedná o jejího syna, který podle všeho právě ve Vrchlabí žije s otcem, bývalým manželem Janákové.

Vražedkyně Petra Janáková na nákupech

Pikantní je, že Janáková velmi razantně změnila vzhled.

Zatímco dosud bývala brunetou s více či méně dlouhými vlasy, tentokrát ze sebe udělala blondýnu. Zřejmě proto, aby ji lidé nepoznávali na první pohled.

Vražedkyně Petra Janáková změnila vzhled.

Z fotek je navíc patrné, že se porod Janákové blíží. Má už velké břicho, koneckonců rodit má někdy v průběhu září. Dítě by měla přivést na svět v jilemnické nemocnici, občankou podkrkonošského města je oficiálně pořád.

A místní nastávající rodiče nejsou nadšeni.

Začali totiž diskutovat nad tím, že s nimi dost možná s čerstvě narozeným dítětem zasedne na radnici při příležitosti tradičního vítání občánků.

Z vyjádření, které Nova získala od místostarosty Jilemnice Vladimíra Vinkláře, je ovšem patrné, že pokud Janáková bude chtít na radnici s dítětem přijít, mají rodiče nejspíš smůlu.

„Pokud je občankou města Jilemnice, tak se zve k pravidelnému vítání občánků. Maminky nedostávají nic, děti dostávají pamětní list, kde je podepsaný starosta a místostarosta,“ prohlásil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:48 úterý 31. prosince 2019. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 30
  • 28
  • 25
  • 24
  • 23