Dlouhý kouř na Hradě: Morávková s Frejovou na cigaretě, Lebeda odhodila boty a Šafářová ve Vuittonu

Pražský hrad se zahalil nejen do vrácené standarty, ale i do cigaretového kouře. Celebrity, jež měly pozvání na inauguraci, si chvíle mezi programem proložily cigaretami. Členku volebního týmu Petra Pavla asi tlačily boty a šla naboso. Mezi hosty jsme mohli zahlédnout i sportovní manžele Tomáše Plekance (40) a Lucii Šafářovou (36), která vytáhla luxusní kousky.

Česká republika má nového prezidenta. Petr Pavel složil během inaugurace slib a přednesl svůj první projev ve funkci hlavy státu. Zahájil tím pětileté funkční období. Na Pražském hradě vystřídal Miloše Zemana.

Slavnostnímu ceremoniálu přihlíželi jak Pavlovi předchůdci Václav Klaus a Miloš Zeman, tak i někdejší první dáma Dagmar Havlová. Pozvánku na inauguraci dostaly stovky čestných hostů. Někteří si čekání na nádvoří Pražského hradu krátili cigaretou.

Slastnému nikotinu neodolala herečka Dana Morávková (51) či její kolegyně Kristýna Frejová (51).

Pozadu nezůstala ani členka volebního týmu Michaela Lebeda, pro niž to je nejen náročný den, ale kvůli volbám i hodně zatěžkávací období. Proto vysílená si nejen zapálila, ale také si u toho sundala boty, zřejmě už to nemohla vydržet v podpatcích.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová sice nekouří, ale překvapili luxusem. Především bývalá tenistka, která si na tak velký den vyndala ze skříně hodně drahé kousky, jež v dětských koutcích s potomky neunosí.

Kabelka a šála se počítají v řádu desetitisíců korun a jindy skromný pár působil, jako by vyšel z módního domu značky Louis Vuitton, tolik oblíbené také světovými celebritami.

Tomáš Plekanec s manželkou Lucií Šafářovou, která na Hrad vynesla kabelku a šálu od luxusní značky Louis Vuitton.

Na inauguraci dorazil i zpěvák Janek Ledecký se synem Jonášem.

Mezi pozvanými, které jste mohli na nádvoří potkat, byl i zpěvák Janek Ledecký (60) se synem Jonášem. Oba si vzali na sebe stylové kabáty a působili spíše turistickým dojmem, protože se kochali krásou Hradu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:18 pátek 7. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 301
  • 32
  • 30
  • 26
  • 21
  • 11