Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Posudek sexuologa: Čím to, že Kramný ženy tolik přitahuje?

    Stane se z Petra Kramného celebrita? I to je možné. | foto: Profimedia.cz / Facebook / TV Nova

    Přesto, že je Petr Kramný obžalovaný z vraždy manželky a dcery, obdivovatelky mu nechybí. Ostatně nabídky na vztah či sexuální povyražení mu chodily už v Egyptě. Co ženy na Kramném tolik přitahuje? A co o jeho sexualitě říká odborný posudek?

    Petr Kramný momentálně patří bezesporu k nejsledovanějším Čechům, jeho kauza už měsíce plní titulní strany novin a dokázala lidi, kteří kauzu od začátku sledují, rozdělit na dva tábory. Na ty, kteří věří žalobci a ty, kteří věří jeho obhájkyni.

    V druhém táboře je nemálo početná skupina, kterou tvoří především ženy, jeho obdivovatelky. Po tisících před dvěma lety podepisovaly petice za jeho puštění z Egypta zpět do vlasti, na Facebooku mu založily fanklub, nechybí v žádné diskusi pod články, aby ho bránily.

    Jako by na ně vražda manželky a dcery působila jako afrodiziakum. Čím to, že po něm ženy tolik jdou? Vždyť nabídky na vztah mu chodily už do Egypta. Díky své kauze se seznámil s Kateřinou G., s níž si během svého „truchlení“ v Egyptě psal lechtivé smsky na téma anální sex. Hned po návratu z Egypta se Kramný seznámil s další fanynkou - Kateřinou J., s níž měl mít sex, který ve srovnání s Monikou popsal následovně: je to jako z felicie do ferrari. A potom je tu Šárka, tolik podobná Monice, která mu posílala dopisy, až se do něho zamilovala.

    Proměna Petra Kramného.

    Odpověď hledejme u odborníků. Není žádným tajemstvím, že ženy milují chlapy s velkým CH, maskulinní typy se širokými rameny, žádné chcípáčky. „Tyto rysy jsou důkazem dobré genetické kvality, protože svědčí o tom, že jedinec nejen že dokázal přežít, ale zároveň mohl ještě investovat energii do toho, by si vytvořil patřičné rysy. Čelisti a obočí jsou známkou hladiny testosteronu,“ uvádí ve své studii, která se zabývá tím, proč ženy rády drsné samce, psycholožka Christiane Garver-Apgar.

    Kramný tomuto typu odpovídá. Je navíc arogantní narcis, kterému očividně už sebevědomí nechybí. Má uhrančivý a trochu tajemný pohled, což na ženské působí jako magnet. K tomu smutná story o manželce, která ho údajně podváděla, a je to.

    Petr Kramný je už rok a půl ve vazbě.

    Ne vždycky byl ale Kramný takový macho. Jak zaznělo v posudku psycholožky Heleny Khulové, obžalovaný trpěl nízkým sebevědomím. „Intelekt odpovídá pásmu průměrný. Jsou zde patrné rysy narcismu, egocentrismu a povrchní emotivity. Je pro něj typická vztahovačnost a introverze (...). Pro okolí může působit jako závislý, vedle toho distancovaný a málo společenský. To ale nevylučuje těsný vztah. Obžalovaný sám sebe hodnotí jako poníženou, hyperkonformní osobnost. Je submisivní, zároveň usiluje o popularitu,“ uvedla psycholožka.

    „Hledá vztahy, které mu zvednou sebevědomí. Hledá ženu, kterou se může chlubit,“ uvedla dále u soudu.

    U soudu však také zaznělo, co Kramného sexuálně vzrušuje. Je heterosexuálně orientovaný a přitahují ho dospělé ženy, uvedla sexuoložka Šárka Grussmannová . Má ale lehké sklony k sadomasochismu. Vyšetření však neukázalo, že by trpěl sexuální deviací, která by mu znesnadňovala schopnost kontrolovat své jednání.

    Šárka ve výpovědi prozradila, co jí Kramný rád dělal v posteli.

    Jak v praxi vypadal sexuální život Kramného celkem detailně popsala jeho milenka Šárka. „Líbil se mi od začátku, začalo se mi o něm i zdát. Měla jsem potřebu se na něho poutat, dívala jsem se na jeho fotky. Potom jsem mu v listopadu napsala dopis, že mu nabídnu oporu jako žena,“ uvedla, jak celá jejich historie začala. „Tahal mě za vlasy a křičel na mě: ‚Mr*ej mě, ku*vo!‘,“ popsala jejich sexuální vztah.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:31 neděle 17. dubna 2016. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      27
    • Tvl
      17
    • Sladký
      12
    • Super
      10
    • Haha
      9
    • Cože
      8