Převzal cenu fair play a vyrazil na Top Gun. Jákl vypadá v 80 letech fantasticky

Celý život se udržoval ve formě, ať už kvůli judu, filmu, nebo jako bodyguard Václava Havla či Alexandra Dubčeka. A teď Petr Jákl starší sklízí ovoce. Ve svých osmdesáti letech vypadá fantasticky, což předvedl i na premiéře nového Top Gunu. Nešetřil úsměvem a zapózoval se sexy hosteskou!

Křížovky a zahradničení? Nic pro Petra Jákla staršího. Někdejší český reprezentant a olympionik v judu má i ve svých osmdesáti letech pořádně nabitý program.

Včera si šel například převzít cenu Českého klubu fair play. Dostal ji za svoje celoživotní postoje ve světě sportu.

„Judo mně dalo v životě všechno. Vším, čím jsem prošel, za to může judo,“ řekl po akci pro ČTK Jákl, který se díky sportu svého srdce seznámil s manželkou a vedl k němu také syna Petra juniora.

Petr Jákl vypadal na premiéře Top Gunu fantasticky.

Jákl starší nás reprezentoval v 60. a 70. letech, vrcholem jeho kariéry byla olympiáda v Mnichově roku 1972.

Díky svojí pověsti férového a spolehlivého siláka si vysloužil místo v ochrance Alexandra Dubčeka nebo Václava Havla. A také u filmu. Ve spoustě z nich hrál, pak se stal producentem.

S filmovým světem udržuje Jákl kontakt nadále. Ve středu si vyrazil na premiéru snímku Top Gun: Maverick.

Petr Jákl starší zapózoval s krásnou hosteskou.

V košili, sáčku a se šviháckým úsměvem na tváři vypadal Petr Jákl fantasticky. Zapózoval dokonce s hosteskou, která VIP hostům nosila popcorn. 

Někdejší judista, herec a kaskadér aktuálně netrpělivě vyhlíží zářijovou premiéru filmu Jan Žižka, jejž produkuje a režíruje jeho syn Petr. Jákl se totiž podílel na jeho scénáři.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 2:58 sobota 24. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 9
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1