Tajemná smrt Míši, kterou zabil rychlík: Dívka byla v sektě, kde jí dávali jedovatý durman

  • Jednadvacetiletou Míšu T. smetl v pátek večer rychlík, dívka nestihla přeběhnout koleje
  • Na místě s ní byl její přítel Petr Macháček
  • Oba se věnovali ezoterice, dívčina rodina a přátelé jí Macháčka neschvalovali
  • Macháček způsobil pozdvižení na sociálních sítích chladnou reakcí na smrt své přítelkyně
  • Podivný ezoterik si nechává říkat Chrisantem Macháček a na velmi tragické smrti dívky si dělá reklamu
Jednadvacetiletou Míšu T. v pátek večer v plné rychlosti srazil vlak. Zdánlivě jasný případ je ale záhadou - otázkou je totiž, co nehodě předcházelo. Dívka se před několika měsíci dala dohromady s členem sekty a podle přátel se úplně změnila. Navíc se spolu s ním měla účastnit podivných rituálů.

Stala se krásná mladá výtvarnice obětí sekty? Kolem smrti Michaely T. je pár nejasností. Zatímco její přítel Petr Macháček pobouřil dívčiny přátele a rodinu chladným ezo příspěvkem o tom, že smrtí nic nekončí a Míša se teď má lépe, vyvstává otázka: dalo se nehodě smrtelné zabránit?

Dívka zemřela, když přebíhala koleje a nestihla se vyhnout vlaku. Je nasnadě, že kdyby to vůbec nezkoušela, mohla žít. Jenže; je tu tvrzení, že Míša byla pod vlivem silně halucinogenní látky, kvůli čemuž mohla špatně vyhodnotit situaci.

Míša a Petr se totiž měli účastnit jistých rituálů, které údajně spočívaly v podávání durmanu. Expresu to napsal zdroj, který si přál zůstat v anonymitě. Tyto akce dvojice podnikala v rámci skupiny, kterou Macháček nevedl, dlouhodobě s ní ale spolupracoval a často prý na rituály vodil i své dvě malé děti.

Rituálů se prý často účastnily i Macháčkovy děti, na fotografii se zesnulou Míšou.

„Ceremonie probíhá tak, že se pije něco, co důvěřivým lidem prezentují jako ayahuascu (tradiční posvátný nápoj v Amazonii, který je psychoaktivní, při správné přípravě ale není zásadně nebezpečný, pozn. red). Nicméně namísto toho jim podávají durman, který obsahuje nebezpečné jedy atropin a skopolamin,“ popsal náš zdroj.

Skopolamin zhoršuje úsudek a vyvolává výpadky paměti. Otrava durmanem je vysoce riziková. Chování jedince je při ní „náměsíčné“, schopnost zaostřování je narušena, člověk se neodkáže soustředit, běžné jsou i halucinace všeho typu.

Prudce jedovatý durman způsobuje halucinace, vytváří nereálné vjemy, zhoršuje schopnost soustředit se a zaostřovat.

Míša není první člověk spojený s touto skupinou, který zemřel.

V září letošního roku spáchal sebevraždu jistý Martin R. V reakci na to natočil Macháček spolu se dvěma ženami, Táňou V., která má rituální setkání skupiny organizovat, a Pavlínou R., partnerkou zesnulého, video. Dámy na nahrávce mluví o spojení a posmrtné komunikaci s Martinem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:12 středa 5. dubna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 18
  • 16
  • 15
  • 14
  • 11