Přátelé dívky (†21), kterou smetl rychlík: Nechápali jsme, co s ní její ezopřítel provedl

Kdyby běžela trochu rychleji, mohla žít. Nebo ne? Nad podivnou smrtí Michaely T. (†21) visí několik otazníků. Tím největším je její přítel Petr Macháček, vedoucí ezoterického Centra osobního rozvoje Equilibré v Praze. Ke smrti své milované se postavit hodně zvláštně a přátelé dívky mu nemůžou přijít na jméno. Shodují se, že jí muž vymyl mozek.

Smrt své přítelkyně Míši oznámil Petr Macháček na jejím i svém facebookovém profilu. Ačkoliv příspěvek uvedl jako smutnou zprávu, zbytek příspěvku mluvil o tom, že „Míšina duše je nyní přesně tam, kde chce být“ a aby lidé netruchlili, protože smrtí nic nekončí, naopak teprve začíná, a to prý dobře věděla i Míša.

Míša s Petrem chodila od srpna 2016.

S tím ale nesouhlasí mnoho dívčiných kamarádů, kteří Macháčka za jeho přístup ostře kritizují. „Míša rozhodně nic takového nechtěla. Pamatuji si, jak přiběhla do školy celá nadšená, že ji přijali na vysněnou uměleckou střední. Poslední dobou jsem ji sledovala jen na Facebooku, ale vůbec jsem nechápala, co se to s ní děje,“ napsala jedna z Míšiných bývalých spolužaček.

Podle některých hlasů měla s Míšiným přítelem velký problém i její rodina. Pár se dal dohromady na konci srpna 2016. Seznámení s Macháčkem mladou ženu prý úplně změnilo. Míša si nikdy nedala ani trávu, dělalo se jí z toho zle, ale s tebou provozovala ty vaše podivné rituály a brala bůhví co,“ říká muž blízký rodině dívky. Ta si nepřeje, aby se Macháček účastnil pohřbu a žádá ho, aby status z dívčina profilu smazal, což se zatím nestalo.

„Všichni, kdo jsme Míšu znali víme, jaká byla a navždy pro nás zůstane takovou, nebo aspoň pro mě ano. Tahle Míša nebyla ta naše Míša. Vždy na ni budu vzpomínat jako na tu prdlou Míšu, co nosila glády, roztrhané punčocháče a chodila s neustálým úsměvem na tváři. Sršela optimismem a vždy jsem na ní obdivovala to, jak byla svá,“ napsala další známá dívky.

O vhodnosti takovéto piety pochybují i lidé, kteří se s dívkou neznali. Podivné je například to, že si Macháček vyfotil přejezd, na kterém dívka zemřela.

Muž dále na svém Facebooku nabízí zaslání „rozlučkového“ videa všem, co o něj mají zájem. Na nahrávce kromě jejich vztahu a Míšina minulého života popisuje také to, co se dozvěděl od Míšiny duše během komunikace, kterou s ní vedl druhou noc po její smrti.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:17 středa 5. dubna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 40
  • 27
  • 17
  • 16
  • 12
  • 10