Dobrou chuť! Pedofilní manažer Mekáče prodával dětem Happy Meal

Zní to jako bizarní smyšlená historka, ale bohužel se jedná o realitu řetězce rychlého občerstvení McDonald's. Alespoň ve Velké Británii, kde je nyní společnost pod palbou kritiky za zaměstnání sexuálního delikventa s pedofilními sklony.

Dvacetiletý zvrhlík Oliver Horwood byl načapán reportéry britského bulváru The Sun za pokladnou restaurace McDonald’s v Kentu krátce po svém propuštění z vězení. Odtud byl předčasně propuštěn, když si měl odpykat šestnáctiměsíční trest za členství v internetové pedofilní skupině, pořizování závadných obrazových materiálů a podněcování dětí k sexuálním aktivitám.

Novináři pedofila s manažerským označením konfrontovali poté, co obsluhoval asi desetiletou dívku a podával jí menu Happy Meal.

Dvacetiletý pedofil prodával dětem Happy Meal.

„Nevím, o čem to mluvíš, kamaráde,“ byla první Horwoodova reakce, ale nakonec připustil: „Šel jsem do vězení, ano. Co na tom záleží?“

Zřejmě nepochopil, že rodičům dětí v restauraci působení odsouzeného sexuálního delikventa může vadit.

Pedofil navíc tvrdil, že jeho zaměstnavatel “všechno ví“. V restauraci ho zaměstnali díky konexím jeho strýce, protože je prý dobrý pracovník. Nicméně vedení McDonald’s se od devianta distancuje.

„Bereme to velmi vážně a vše vyšetřujeme jako naléhavou záležitost,“ uvedl mluvčí. Happy Meal po rozšíření skandální informace nejspíš nejednomu rodiči v Mekáči zhořkl v ústech.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:55 úterý 7. listopadu 2017. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 13
  • 13
  • 9
  • 7
  • 6