Dětství jako z hororu: Charlottu od 5 let znásilňoval děda, vyvolal jí potrat ramínkem

Naprosto nepředstavitelné hrůzy si v dětství prožila dnes dvaadvacetiletá Charlotte Wadeová z Walesu. Od svých pěti let totiž byla pravidelně znásilňována nevlastním dědou Raymondem Hodgesem, který navíc pro ránu nešel nijak daleko. Zvlášť hrůzně působí událost, jíž musela Charlotte čelit, když jí bylo dvanáct let. S násilníkem otěhotněla, což se jemu samozřejmě nehodilo, a tak se u ní rozhodl vyvolat potrat. Tím, že jí do genitálií strčil ramínko a nechal ji krvácet.

Její dvaadvacet let, pracuje jako brigádnice v  McDonald’s a je až k nevíře, že se s hororovými zážitky z dětství dokázala alespoň navenek srovnat. Charlotte Wadeová se rozhodla vystoupit s příběhem o tom, jak jí její nevlastní děda Raymond Hodges udělal ze života peklo, za což teď bude pětadvacet let pykat za mřížemi. A vzhledem k tomu, že mu je 73, už nemá mnoho šancí dostat se na svobodu.

Vše začalo v roce 2002, když bylo Charlottě pět let. Hodges se tehdy nabídl rodičům, že jim malou dceru pohlídá, až budou v práci. Ti souhlasili, proč by také ne, když měla Charlotte s nevlastním dědečkem skvělý vztah.

„Milovala jsem Raymonda, jako by to byl můj opravdový dědeček. Ale v ten den se choval jinak, až se mě najednou zeptal, jestli vím, jak se líbají dospělí. Když jsem řekla, že ne, tak mě políbil na rty a řekl, že to bude naše tajemství. Pak to dělal pokaždé, co jsme byli spolu sami,“ vypráví Charlotte listu Daily Mirror.

Charlotte Wadeová se svým bratrem

Jenže u polibků ani zdaleka nezůstalo. Později začal Raymond Hodges svou nevlastní vnučku osahávat, třeba i ve chvíli, kdy u nich zůstal přes noc a rodiče spali v jiné místnosti. Charlotte se jeho návštěv začala bát, měla ovšem smůlu. Pedofil se rozhodl přestěhovat do stejného města a dívka u něj byla většinu víkendů.

„Nutil mě, abych se ho dotýkala, a stejně tak se on dotýkal mě. Hrozil, že ublíží mým bratrům, pokud bych to někomu řekla, takže jsem mlčela, abych je chránila,“ vypráví dnes již dospělá mladá dáma.

Zvrácený děda Raymond Hodges

Netrvalo dlouho a Hodges sáhl k tomu, na co si dlouho dělal zálusk, ale nejspíš se bál, aby jeho pedofilie nevyšla najevo. Když bylo Charlottě sedm let, ve svém domě ji hodil na zem a surově ji znásilnil.

„Bolest byla nesnesitelná. On mě potom vzal do obchodu a koupil mi sladkosti, jako by se vůbec nic nestalo. O rok později si sexuální útoky začal natáčet. Když jsem byla proti, nakopl mě do břicha a stejně mě znásilnil. Byla jsem bezmocná. Když jsem se bránila jindy, tak mi třeba strčil ruku do konvice s vařící vodou,“ popisuje.

Nevlastní děda Charlottu pravidelně znásilňoval.

Asi nejvíce Charlottě v paměti uvázla událost z roku 2009. Tehdy už jí bylo dvanáct let, měla menstruaci, jenže ta jí dvě období po sobě vynechala.

„Děda mě zneužíval pravidelně, takže si toho všiml. Přinutil mě udělat si těhotenský test, nedovolil mi ale, abych viděla výsledky,“ popisuje dívka. Několik týdnů se nic nedělo, jenže pak se během jedné návštěvy v dědově domě objevil cizí muž, který ji shodil na zem a přitiskl k podlaze.

„Byla jsem vyděšená a čekala jsem, že mě znásilní. Pak se ale děda objevil s ramínkem, sundal mi kalhotky a ramínko strčil do mě. Nikdy jsem necítila bolest jako tehdy. Myslela jsem, že zemřu. On mi řekl, že teď už nebudu těhotná, a nechal mě krvácet na podlaze. Umyla jsem se, ale ještě několik dní jsem byla v agonii. Zoufale jsem to chtěla někomu říct,“ vzpomíná Charlotte.

Ještě následující dva roky šílený Raymond Hodges svou nevlastní vnučku každý týden znásilňoval. Pak ale začalo postupně přicházet vysvobození. Jak dívka dospívala, zřejmě o ni pedofil ztrácel zájem a jeho sexuální útoky pomalu odeznívaly. Když bylo Charlottě čtrnáct, Hodges se pohádal s její matkou a ta k němu dceru přestala posílat.

„I když to skončilo, nikdy jsem se necítila bezpečně. Trpěla jsem záblesky paměti, neměla jsem žádné sebevědomí. Několikrát jsem chtěla svůj život ukončit. Pak jsem si ale uvědomila, že děda musí být za to, co mi udělal, potrestán. Takže jsem to v listopadu 2016 ohlásila policii. O týden později byl zatčen a obviněn,“ popisuje Charlotte.

Charlotte nedokázala se svými vzpomínkami žít, Hodgese nahlásila policii.

Raymond Hodges před soudem čelil obvinění z čtyřiadvaceti trestných činů. Přiznal se však pouze k jednomu znásilnění dívky mladší třinácti let, jednomu sexuálnímu obtěžování a ohrožování mravní výchovy, zbytek obvinění popřel a vyzval Charlottu, aby předložila důkazy. A tak se zřejmě stalo, protože soud muže uznal vinným ze všech obvinění. Jak bylo zmíněno, vyfasoval trest pětadvacet let odnětí svobody. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:51 sobota 17. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 103
  • 35
  • 19
  • 17
  • 16
  • 16