Šéfka Zelených pálí do Novotného: Já a kreatura? Dívejte na sebe a zavřete ústa!

Dostat se na sociálních sítích do křížku s Pavlem Novotným (ODS), to chce notnou dávku odvahy. Sebrala ji spolupředsedkyně Strany zelených, jejíž vedení řeporyjský starosta označil za „kreatury“. Magdalena Davis mu vzkázala, že od někoho, jako je Novotný, jde vlastně o lichotku. A že by si její stranu neměl brát do svých „nevymáchaných úst“.

Šéfky Strany zelených se Novotného slova o kreaturách ve vedení dotkla natolik, že se rozhodla na Twitteru zveřejnit ostrý status. A na řeporyjském starostovi v něm nenechala nit suchou.

Spolupředsedkyně Strany zelených Magdalena Davis

„Pavel Novotný o mně napsal, že jsem kreatura. Hm, Pavle, od člověka, který má na internetu fotky jako tahle, to budu brát jako kompliment,“ vypálila Davis, která je jedničkou středočeské kandidátky Zelených, a zveřejnila Novotného fotografii v plavkách.

A to nebylo vše.

„A ocenila bych, kdybyste si přestal brát mě a mé kolegy ze Zelených do svých nevymáchaných – a ze stalkingu – obviněných úst,“ zajela do starosty.

Sám Novotný pak vášně krotil. Magdaleně Davis vzkázal, že jeho slova nebyla mířena konkrétně na ni.

„Nenapsal jsem, že jste kreatura, kolegyně. Napsal jsem, že máte kreatury ve vedení. Asi patnáctičlenném. Vás mám za celkem příčetnou. A do uvolněné funkce jsem přišel ze showbyznysu. Jen si na mojí osobě honíte traffic. Víme to oba. RIP, Zelení,“ vzkázal.

Novotný, kterému prý nejvíc vadí, že Zelení podporují domácí porody v zemi s druhou nejlepší neonatologií na světě, se pak o stranu opřel ještě v několika statusech, než celou debatu uzavřel.

„Manželka říká, ať se na vás vy*eru, že je to honění se na mrtvole. Má pravdu,“ vzkázal.

Ve výpadech na sociálních sítích se každopádně nově musí krotit. Od posledního soudu si Novotný odnesl půlroční trest s podmínkou na dva roky za nebezpečné vyhrožování podnikateli Marku Vítovi.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:38 sobota 22. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 42
  • 18
  • 8
  • 8
  • 4