Po Bělobrádkovi lezl v televizi pavouk. Asi jsem přitažlivej, řekl moderátorce

Poslední dobou se šéfovi Lidovců humorné situace lepí na paty. Dnes byl Pavel Bělobrádek hostem pořadu DVTV a zpovídala ho Daniela Drtinová. Zčistajasna se ale do záběru dostal někdo, kdo nebyl pozván. Po zádech lídra KDU-ČSL se procházel pavouk. To ale bylo Bělobrádkovi jedno a dále pokračoval v rozhovoru.

„Pane předsedo, já se omlouvám, ale leze po vás pavouk,“ vychrlila během rozhovoru na Bělobrádka Drtinová, která se podle svých slov v tu chvíli nemohla soustředit na nic jiného.

Pavel Bělobrádek ji ale naprosto uzemnil svou hrdinskou odpovědí. „To nevadí, jsem přitažlivý,“ pravil se šibalským úsměvem na tváři.

Po krátké legrační vsuvce se místopředseda Sobotkovy vlády dále vrátil k odpovědi na otázku, kterou mu moderátorka Drtinová původně položila. 

Pavel Bělobrádek v DVTV nebyl ve své kůži.

V žádném případě se nenechal rozhodit tím, že po jeho zádech si to zrovna štrádoval roztomilý pavouček.

Pavel Bělobrádek se ukázal jako statečný muž.

Štáb DVTV o unikátní události informoval na svém Facebooku, kde se v komentářích objevila i fotografie drzého pavouka, který se v tu ránu stal hvězdou.

Tento pavouk lezl po zádech Pavla Bělobrádka.

Zdá se, že Pavel Bělobrádek má na zvířata prostě smůlu. Není to tak dlouho, co českou veřejnost pobouřil svým rádoby vtipným projevem o tom, že psi neumírají, ale chcípají. Teď si ze šéfa lidovců dělají lidé legraci kvůli tomu, že po jeho zádech lezl pavouk.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:57 pátek 2. února 2018. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 12
  • 12
  • 8
  • 8
  • 8