Nech mě na pokoji, feťačko! Žena prosí s pátráním po dceři. Ta ji mezitím uráží na Facebooku

Matka poprosila s pátráním po dceři, ta se s ní pod statusem začala hádat. | foto: Facebook

Hodně bizarní případ musí řešit policisté v Lounech. Ti vyhlásili pátrání po šestnáctileté Klaudii B., která utekla z domova. Její matka poprosila o pomoc s pátráním svoje známé a také lidi z okolí, jenže pod status se jí ozvala sama dcera se vzkazem, aby nechala na pokoji ji i kamarádku, se kterou se rozhodla utéct a žít společně. Vznikla z toho ostrá hádka, ve které si matka s dcerou nadávají do feťáků a vyhrožují si, že jedna druhou zmlátí.

Pozadí případu ukazuje na to, že uvnitř rodiny panují dosti zvláštní vztahy. Matka Lucie M. v jednu chvíli se spoustou smutných emotikonů prosí o pomoc s pátrání po dceři Klaudii a nabízí odměnu ve výši dva tisíce korun.

Jinde zase dceři ve statusu vzkazuje, aby už se nevracela domů, a zároveň vyhrožuje její kamarádce, se kterou má Klaudie údajně být dokonce v partnerském vztahu.

„Takže milá Klaudie a Markéto, to sis dovolila moc! Obě jsem vás udala a ty, buzerantko, se tady v Lounech ani neukazuj! Milá Klaudie, už ke mně domů nechoď,“ vzkazuje matka, která vychovává i další tři děti, ale s jejich otcem se na podzim loňského roku rozešla.

Pikantní je, že se jí pod statusem ozvala jak kamarádka, tak i sama pohřešovaná dcera. A to s dosti rázným vzkazem.

„Naposledy ti píšu: Nech nás být, je to naše věc a ona mě do ničeho nezatáhla, to já šla sama, protože ty nechápeš, jak se cítím pokaždé, když jsem tam. Je to naše věc a tvoje zbytečná starost. Jediný, koho můžeš zbít, jsi ty sama, na ni nesáhneš, a pokud ano, udělám ti ze života peklo,“ vzkázala Klaudie matce.

Na dalších řádcích dcera píše, ať si matka před ostatními nehraje na to, že jí její útěk vadí, když z něj má naopak radost. A důrazně ji varuje, aby kamarádku nechala na pokoji.

„Ona sama ti pomohla, ale ty když máš peníze v ruce, jen fetuješ. Klidně se přefetuj, mně to je jedno, ale mně a Markétě dej pokoj, nás nezajímáš,“ napsala ostře dcera.

Jenže matka Lucie se nedala a její vzkaz nenechala jen tak bez odezvy. K užívání drog se přiznala, jedním dechem ale dodala, že dcera je na tom úplně stejně.

„Ty ku*do, já vám ukážu! Vše mají policisté i všechny zprávy. A feťák jsem, ale ty taky a Markéta chcípne za to, že tě to naučila. Stejně bude lízat ku*dy ve Světlé (ženská věznice), už si zjistili, kde jste, a všichni půjdete do pí*i. Sbohem,“ napsala matka dceři se spoustou pravopisných chyb, které byly redakčně opraveny.

Bizarní hádka, jež pokračovala i v další diskuzi, se stala zdrojem zábavy desítek lidí, kteří ji na Facebooku zaregistrovali. Jak se ale zdá, policisté už v případu pokročili a zřejmě dceru našli, protože z databáze pohřešovaných zmizela.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 16. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 22
  • 19
  • 8
  • 7
  • 6