Milovická paterčata šla poprvé do školy! „Finančně to bylo těžší,“ řekl táta. Kolik mají na účtu?

Milovická paterčata rostou jako z vody. A právě dnes nastal jeden z nejvýznamnějších dnů jejich života, to když Tereza, Alex, Martin, Michael a Deniel usedli poprvé do školních lavic. Jaké to pro rodinu bylo chystat pět nastávajících prvňáčků na vstup do vzdělávacího oběhu? Podle táty Antonína Kroščena to procházka růžovým sadem nebyla zejména po finanční stránce. Nemusíte se však bát, že by paterčata strádala!

Paterčata nastoupila do školy Juventa, která stojí v jejich rodných Milovicích. Patří k vůbec největším v Česku.

Na místě zastihla celou rodinku ČTK. Jako první si cestu davem razil táta Antonín se třemi z paterčat a starším synem Antoniem. Několik kroků za nimi vedla zbytek rodiny Alexandra Kiňová.

Ta se nechala slyšet, že se paterčata do školy náramně těšila, protože je to pro ně něco nového. O poznání konkrétnější byl otec. Prozradil, že připravovat pět dětí je náročnější než jen jedno nebo dvě. A to prý hlavně finančně.

„Co se týká učení, měli by být připravení. Ale co se týká financí, to samozřejmě bylo těžší,” řekl Kroščen.

Paterčata

Naštěstí má ale rodina po ruce železné zásoby v podobě transparentního účtu, na který dobří lidé stále posílají finanční dary. A často ne malé! Aktuální zůstatek na účtu tak činí pěkných 331 134 korun. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:36 středa 30. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 156
  • 37
  • 31
  • 27
  • 20
  • 20