Milovická paterčata se chystají do školy a tohle od vás potřebují

V neděli oslavila milovická paterčata šesté narozeniny. Do školy ale stále ještě nemíří. Vzhledem k tomu, že jsou děti narozené v červnu, jejich rodiče Alexandra a Antonín požádali o odklad. I tak se ale den, kdy Terezka, Martin, Deny, Míša a Alex půjdou poprvé do školy, nezastavitelně blíží. Z toho důvodu se rodina opět obrátila na štědré Čechy a poprosila je o pomoc.

Paterčata mají za sebou předškolní vzdělávací program Maxík, který je prý velice bavil.

„Naše děti se naučily spoustu nových věcí, básniček, procvičily jemnou i hrubou motoriku, paměť, sluchové rozlišování i zrakovou pozornost,“ uvedli na internetových stránkách milovického rodinného centra Alexandra Kiňová s Antonínem Kroščenem, rodiče prvních českých paterčat.

Děti teď čeká poslední rok v mateřské škole.

„Rádi bychom touto cestou poděkovali všem paním učitelkám, které letos učily naše děti. Přejeme jim příjemně prožité prázdniny,“ vzkázali Antonín s Alexandrou, kteří opět poprosili štědré Čechy o pomoc.

„Pomalu sháníme pomůcky do ZŠ. Děti mají odklad, ale získat všechny pomůcky pro pět prvňáčků je náročné,“ svěřili se rodiče paterčat.

Například jenom takový obyčejný penál vyjde i na několik stovek. Hezká aktovka stojí přes tisíc korun. Teď si vše vynásobte pětkrát, připočtěte ještě další věci jako gumy, kružítka, tužky, sešity či propisky...

Investice do pěti školáků bude rozhodně větší než deset tisíc korun.

Kromě veškerých školních pomůcek by se dětem hodila také nějaká drogerie. Například sprchové gely, šampony, repelenty proti hmyzu, opalovací krémy s vyšším faktorem či tekuté mýdlo.

Co se věcí z lékárny týče, paterčata by potřebovala nosní spreje, ideálně značky Nasivin, Olynth, Muconasal Plus či  Physiomer.

Pokud byste chtěli paterčatům zaslat nějaké oblečení, bude pro vás jistě důležitá informace, že děti aktuálně nosí velikost 128. Rodina ale nepohrdne ani většími velikostmi, které by děti mohly nosit v budoucnu.

Ti nejštědřejší mohou rodině poslat také peníze na transparentní účet 2900747774/2010.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:40 čtvrtek 3. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 598
  • 150
  • 93
  • 68
  • 36
  • 35