Pašovaly drogy spolu? „Zmije Simona všem lže,“ vzkazuje Tereza z Pákistánu

Byly jako dvojčata, objížděly spolu privátní kluby po celé Evropě a společně létaly i na údajné focení do Pákistánu. Jenže zatímco Terezu tam celníci chytli s kufrem plným heroinu, Simona si užívá života a na neštěstí svojí někdejší kamarádky se tak trochu veze. A ta jí to nemůže odpustit. „Simona mě dostala do kriminálu, je to podlá zmije,“ vzkazuje Tereza. A dokonce naznačuje, že její bývalá kolegyně možná není tak nevinná, jak všem tvrdí!

Když lehce ustala první vlna mediálního humbuku kolem pašeračky Terezy, kterou v Pákistánu zadrželi s devíti kilogramy heroinu a od ledna proto sedí ve vazbě, na scénu přišla její nejlepší kamarádka Simona.

Vyprávěla snad všechny pikantnosti z jejich společného života plného sexu a peněz. Třeba o jejich společném dobrodružství ve švýcarských erotických klubech či o pochybném focení v Pákistánu, kde prý za snímky v prádle a muslimských oblečcích inkasovaly statisíce. 

Simona se na Terezině neštěstí tak trochu svezla. Objížděla redakce a prohlašovala, že s pašeračkou už nechce mít nic společného a po jejím návratu ji kontaktovat nehodlá.

Výstupy teď již bývalé nejlepší kamarádky se donesly i Tereze do pákistánské basy, a tak se rozhodla vykopat válečnou sekeru. Ostré kritice Simony věnovala dvě z pěti stránek dopisu pro Blesk a nekompromisními závěry ani trochu nešetřila.

„Když vás někdo dostane do kriminálu, je to zmije. Když vás někdo dostane do kriminálu a potom staví svou ‚kariéru‘ na vašem neštěstí, je to podlá zmije,“ píše Tereza, která dodává, že od „tzv. nejlepší kamarádky“ takový podraz mrzí obzvlášť.

„Teď vidím, že inteligenčně je na tom lépe i houpací kůň. Už ji nechci nikdy vidět!“ vzkazuje Tereza, podle níž teď určitě Simona musí brečet, že není tak slavná jako ona.

Pašovaly drogy spolu?

Už od chvíle, kdy Simona začala vystupovat na veřejnosti, se spekuluje, zda neměla s pákistánským drogovým gangem co do činění také. Jen málokomu se totiž chce věřit, že by v přepočtu 200 tisíc korun vyfasovala za pouhé focení v prádle a muslimských hábitech.

Ačkoliv Simona jakákoliv obvinění odmítá, Tereza teď možná ve vzteku prozradila, že její bývalá kamarádka tak úplně nevinná ve skutečnosti není. „Staví svou kariéru na mém neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude lže, jako když tiskne,“ píše v dopise.

Naznačuje snad Tereza, že v pašování drog pro šéfa gangu Tárika nejela tak úplně sama?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:38 sobota 22. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 22
  • 16
  • 13
  • 13
  • 12