Nadržoval Moravec Stanjurovi? Diváci se rozhádali kvůli Otázkám a Schillerové

Stačilo pár měsíců a všechno je jinak! Poté, co Zbyněk Stanjura (ODS) usedl v křesle ministra financí, má sebevědomí na rozdávání. Názorně to předvedl v Otázkách Václava Moravce, kde se opět utkal s Alenou Schillerovou (ANO). Tu podle některých diváků moderátor ani nenechal pořádně domluvit.

„Prosím ČT, aby umravnila Moravce, který pořád skáče Schillerové do řeči a nenechá ji vůbec mluvit,“ nechal se v souvislosti s Otázkami Václava Moravce slyšet jistý Čeněk Krůta, který měl pocit, že moderátor svého hosta ani nenechá domluvit. 

Rozhodně nebyl sám, kdo u obrazovky měl takový pocit.

„Pan Moravec nezklamal. S panem Stanjurou hrál nejprve přesilovku na paní Schillerovou. K nim se posléze připojila paní Horská. Fakt vyvážený pořad,“ připojil se v diskuzi na facebookových stránkách pořadu uživatel Franco Velo.

„Jsem totálně zklamaná. Doufala jsem, že se konečně vrátí na veřejnoprávní televizi slušnost. Moderátor to dneska absolutně nezvládl. Absolutně,“ nešetřila kritikou Dana Vorošová.

„Jaký to obrat pana Moravce. Nyní bude čtyři roky grilovat opoziční poslance. Vláda může být v klidu. To je práce veřejnoprávního redaktora. Bravo,“ zhodnotil Moravcův výkon Daniel Schmidt.

V Otázkách Václava Moravce se opět sešli Zbyněk Stanjura (ODS) a Alena Schillerová (ANO). Ta se na ministra financí řádně připravila.

„Kmotr z Opavy alias příčes vede finance. Potěš koště, to bude zase rozdžusovaný a přihrávky kmotříkům,“ přispěl svým komentářem Radek Grobl, který o Stanjurovi ví evidentně více, ale raději jenom naznačuje.

„Přijde vám v pořádku pozvat ministra Fialovy vlády, proti němu exministryni z opozice, a pak přijít s nezávislou ekonomkou, která je toho času poradkyní předsedy vlády Petra Fialy? Co je na její pozici nezávislého?“ ptal se Jan Novák?

V Otázkách Václava Moravce se opět sešli Zbyněk Stanjura (ODS) a Alena Schillerová (ANO). Oproti minulé debatě už ministr financí působil o dost sebevědoměji.

„Koukla jsem jen kousek a musela jsem vypnout, jak ten ješita s novým přelivem (zapomněl na šedivé pejzy) neustále skákal Schillerové do řeči,“ rozčílila se Petra, která nebyla sama, kdo si všiml, že Stanjura má kštici jako dvacetiletý mladík.

Možná i proto přišla řeč na ony dva miliony, jež měly padnout na propagaci Ministerstva financí a jeho šéfky Aleny Schillerové, až ve druhé části Otázek, která se vysílá na ČT24. Moravec k tomu podotkl, že takové platy v České televizi rozhodně nemají.

Že by nový šéf resortu taky našel fond na zlepšení své image a nového kadeřníka?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:02 úterý 31. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 174
  • 56
  • 8
  • 7
  • 7
  • 1