Orgie na dětské oslavě! Milionář najal nahé ženy pro dvanáctiletého syna

Nemalé pobouření na sociálních sítích vyvolalo video z narozenin nezletilého chlapce umístěné na portál YouTube. Záznam ukazuje, jak se polonahé tanečnice otírají o dítě pod hranicí pohlavní dospělosti a jeho otec se raduje mnohem víc než oslavenec.

Není zcela jasné, kde se pohoršující událost odehrála, zprávu o ní přinesly některé španělské servery s tím, že jde o narozeninovou párty syna extravagantního milionáře v americkém městě Los Angeles.

Otec najal vnadné striptérky zřejmě proto, že mu pro dvanáctiletého chlapce přijdou jako dárek zajímavější než nové kolo nebo autíčko na ovládání.

Na jednom ze záběrů nutí veselá blondýnka chlapce sahat na prsa své kamarádky brunetky. Obě dámy jsou velmi spoře oděné a chlapec se cítí nesvůj. Zvláště ve chvíli, kdy má obličej zabořený mezi prsy tmavovlásky.

Další záběr ukazuje chlapce do půl těla svlečeného u striptérské tyče, kde s ním tatáž kráska laškuje a otírá se o něj. Chlapec se již poněkud uvolnil a dámu nesměle osahává. Největší radost má ovšem jeho otec, kterému to vše evidentně připadne jako skvělý nápad. Svého syna mocně povzbuzuje a navádí, jak se má k ženě chovat.

Celá scéna si vysloužila vlnu kritiky, dokonce mnozí hovoří o sexuálním zneužívání. Původní video bylo z YouTube nejprve smazáno a nahrazeno zcenzurovanou verzí. I tak lze dohledat původní verzi vloženou v televizním pořadu například ZDE.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:06 úterý 22. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 64
  • 32
  • 14
  • 12
  • 10
  • 5