Detaily obří bitky dvou rodin v Orlové: Někdo vytáhl nůž, bodal do krku a hrudi!

Policie vyšetřuje obří rvačku dvou rodin v Orlové na Karvinsku. (Ilustrační foto) | foto: Policie ČR

Jindy nijak rušné parkoviště před obchodním domem v Orlové na Karvinsku se v pondělí večer proměnilo v bitevní pole. Pustila se tu do sebe asi třicítka lidí, podle všeho šlo o příslušníky dvou znesvářených rodin. Jak nyní prozradili policisté, chybělo málo a rvačka si vybrala oběti na životech. Někdo při ní totiž vytáhl nůž a dva protivníky pobodal do krku a hrudníku!

Dva znepřátelené klany se v pondělí večer v Orlové na Karvinsku jaly vyřizovat účty. Hromadné rvačky na parkovišti před místním obchodním centrem se zúčastnila zhruba třicítka lidí. V pohotovosti byla jak policie, tak i záchranná služba.

„Operační středisko bylo o události na Karvinsku informováno před půl osmou a na místě zasahovaly spolu s policisty tři posádky záchranné služby: lékařská rendez-vous a dvě skupiny rychlé zdravotnické pomoci,“ informoval Týdeník Policie.

Zejména záchranáři pak na místě měli plné ruce práce. A to proto, že někteří účastníci bitky nezůstali jen u pěstí. Někdo totiž vytáhl nůž a do protivníků začal zuřivě bodat! Jen zázrakem nikdo nebyl vážně zraněn.

„Muži ve věku šestatřiceti a dvaceti let utrpěli bodné poranění v oblasti krku, resp. hrudníku. Jejich stav nebyl život ohrožující a po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byli přepraveni na chirurgické oddělení karvinské nemocnice,“ napsal Týdeník Policie.

Nemocniční ošetření pak potřebovalo i několik dalších aktérů. Například sedmnáctiletý mladík, který byl zasažen slzným plynem, či jednačtyřicetiletý muž, jehož museli záchranáři transportovat na chirurgii s poraněním horní končetiny a obličeje.

Policisté nyní vyhodnocují kamerové záznamy z místa činu a vyslýchají svědky.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:25 čtvrtek 28. května 2020. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 41
  • 34
  • 34
  • 33
  • 33