Každodenní orgasmus má zásadní vliv na pracovní výkonnost, tvrdí vědci

Zažívat orgasmické potěšení na denní bázi zcela zásadně ovlivňuje výkon v zaměstnání, věděli jste to? Už je to tak. Zda je to působení prospěšné, či nikoliv, o tom pojednávají následující řádky vyplývající na základě neobvyklého výzkumu vědců z Washingtonské univerzity.

Je dobře známo, že náš pracovní život ovlivňuje kvalitu toho rodinného a naopak. To, že sexuální aktivity ovlivňují úspěch v zaměstnání, to zase tak známý fakt není.

Autoři studie nazvané „Z ložnice do kanceláře: Vedlejší účinky manželské sexuální aktivity na pracovišti” nabádají zaměstnavatele, aby svým pracovníkům zdůrazňovali, jak může nekvalitní sexuální život negativně působit na jejich profesní činnost.

Tři vědci – Keith Leavitt, David T. Wagner a Christopher M. Barnes — z univerzity ve Washingtonu zkoumali po deset dní testovací skupinu a došli k jednoznačnému zjištění. Jejich studie navázala na předchozí výzkum a výsledek je jednoznačný: „Pohlavní styk zvyšuje další den pozitivní vliv na pracovní výsledky.” Stručně řečeno, každý den v zaměstnání po večerním sexu vás bude mít rád i váš šéf.

Naopak se ukázalo, že nespokojenost v ložnici má přímou souvislost s výkonem, který v práci podáváme. „Ukázalo se, že stres vyplývající z každodenního koloběhu z práce k rodině a zase do práce lze harmonizovat, když se člověk zaměří na sexuální život,” tvrdí vědci.

Problém je tedy vyřešen, pokud vytvoříme koloběh nikoliv od práce k rodině, ale od práce k sexu. Tak co na to říkáte, vyzkoušíte to?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:03 pondělí 23. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 41
  • 17
  • 15
  • 11
  • 8
  • 7