Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Opilý policista má více obětí. Dívka, kterou napadl, musela na operaci, na místě jí nikdo nepomohl

    Útok opilého policisty | foto: twitter

    Případ opilého policisty, jenž v uniformě brutálně napadl a zaklekl 19letou dívku, má další následky. Nešťastná dívka, již policista násilně tahal za vlasy, není jedinou obětí, která musela být hospitalizována. Další žena, kterou údajně kopl ze schodů klubu, má vážná zranění.

    Brutální napadení policistou v pražském klubu Phenomen má pokračování. Dívka z videa, které obletělo internet minulý týden, nebyla jediná, která utrpěla zranění, policista společně s jeho přítelkyní měli napadnout více žen a dokonce také ochranku baru.

    Opilý policista s přítelkyní brutálně napadli dívku

    „Šlo o slečnu, kterou dotyčný policista skopnul z točitých plechových schodů, které jsou v baru, a skončila pak v nemocnici. Měla mít zranění bércového kloubu a s tím spojenou snad i zlomeninu kotníku či holenní kosti,“ uvedla jedna ze svědkyň události. Celkový počet napadených by tedy měl být sedm pět dívek a dva členové ochranky.

    Dívce se zlomeninou údajně nikdo z policistů přivolané hlídky, která na místo dorazila, nepomohl, chování policejního páru i hlídky šokovalo celou veřejnost.

    „Policista ukončil pracovní neschopnost a nadřízený s ním zahájil řízení o zproštění výkonu služby. Po dobu toho řízení policista nebude ve službě,“ uvedla pražská policie, která jednání dvojice odsoudila a omluvila se za ně. „Toto jednání považujeme za naprosto neakceptovatelné a neomluvitelné. I tak se omlouváme. Selhání jednoho policisty bohužel poškozuje všechny ostatní. Můžeme vás ujistit, že rozhodně nejde o běžné chování našich kolegů a pražský ředitel bude proto v dalším postupu nekompromisní.“

    Policista Tomáš S.

    Hlídka, která dorazila na místo incident řešit nechtěla, na místě podle svědků mělo být řečeno, že se případ zamete pod koberec. Policisté, kteří na místo dorazili, byli ze stejného hlídkového oddělení jako agresivní policista Tomáš S. a na místě se měli bavit přátelsky. Případ řádně řešila až teprve druhá hlídka, která na místo dorazila. Agresivita Tomáše S. je údajně mezi kolegy z jeho oddělení známá věc.

    Fotogalerie