Bajza do Senátu? Kalouskovci zlomili oblíbeného herce a bude kandidovat!

Herec a podporovatel TOP 09 Oldřich Navrátil se po sérii videí a veřejných vystoupení ve prospěch strany rozhodl, že bude v Třebíči za stranu kandidovat do Senátu. Jeho kandidatura dle očekávání vyvolala protichůdné reakce. Někteří jsou dokonce tak otrávení, že jsou ochotni do smrti nekoukat na slavný seriál Bylo nás pět s famózním hokynářem Bajzou.

Herec Oldřich Navrátil se netají svým odporem k politice Miloše Zemana, a dokonce ho zahrnul v jednom svém výroku mezi kreatury, které se s jedinou výjimkou od roku 1948 objevovaly v čele našeho státu. V prezidentské volbě se pak rozhodl podpořit Pavla Fischera, který pro něj představuje důstojného nástupce Masaryka, Beneše a Havla.

Oznámení kandidatury herce oznámil na iDNES.cz předseda TOP 09 Jiří Pospíšil: „Pan Navrátil je dlouholetý podporovatel TOP 09, má stejné hodnotové zakotvení jako naše strana, prozápadní směřování, obrana svobody a demokracie. Tyto hodnoty jsou ohroženy, proto se rozhodl kandidovat.“

Nicméně ne každý si myslí, že je umístění herce na senátní kandidátku šťastná volba. „Oldřichu, myslím, že si vylámete zuby jako s tím kbelíkem plným vody,“ píše na Facebooku topky jeden z diskutujících. Také některé dámy mají o politické výkony Oldřicha Navrátila obavy.

Někteří si stěžují, že Oldřich Navrátil není charakterově nebo profesně způsobilý.

Další naopak angažmá herce v senátních volbách vítají a vtipně ho komentují: „Ledaže půjde Kalousek hrát starýho Bajzu a kníže Zilvara. Ale zase proč ne? Když tam můžou být hokejisté, skokan na lyžích, proč by do chodu této země neměl kecat ještě zkušený herec (tím ovšem nemyslím ani Stropnického, ani Jandáka)?“

Bajza do Senátu prý klidně může i jako herec, když je tam Veleba a nepase vepře.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:52 pátek 8. června 2018. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 6
  • 4
  • 4
  • 4
  • 3