Mužný Tomio Okamura sdílí nahotu s posledním kamarádem Bartošové

Vůdce strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura dal své dlouhodobé obezitě vale. Pravidelnými tréninky v posilovně se snaží posílit tělo, aby lépe sloužilo jeho bohatému duševnímu životu. Nyní se nechal vidět ve společnosti dalšího „svalovce“, který svého blízkého přítele podporuje již z dob zkrachovalého Úsvitu.

Nahota oběma pánům zřejmě imponuje, a tak se nechali nafotit v posilovně, kde si dávají pěkně zabrat. Jarek Šimek, jeden z posledních přátel zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové a autor hitu Heja, heja patří k Okamurovým dlouholetým podporovatelům a spolupracovníkům. Byl to právě on, který v posledních letech života „zásoboval“ zpěvačku nevýraznými skladbami, které podtrhly její pád na totální dno.

Vedle Aleše Brichty a jmenovce Jarka Nohavici Shimiho je to další z umělců, které se za vykalkulované Okamurovy xenofobní názory nestydí a hlásí se k jejich autorovi. Tomio Okamura rád využívá Šimkových služeb při tvorbě nahrávek a úpravě spotů. Navíc si pánové rádi vypomohou v posilovně.

Tomio Okamura byl bulvárními fotografy přistižen s novou přítelkyní, kterou obdaroval drahým náramkem od Cartiera a následně ji pozval do cukrárny. Další důvod, proč se udržovat fit. Lídr SPD je svou slabostí pro mladší ženy známý. Navíc se snaha o získání svalstva k image šéfa strany proslulé siláckou rétorikou tak nějak hodí.

Je vidět, že se Tomio se svými voliči setkává rád, s oponenty pochopitelně již méně. Svou mediální neobratnost, když se snaží vyhnout mediálním vyjádřením k rasistickým útokům na prvňáky v Teplicích nebo na mafiánské praktiky uvnitř SPD Moravskoslezského kraje vedené kontroverzním Lubomírem Volným tak nahrazuje líbivou sebeprezentací na Facebooku.

„Ve zdravém těle zdravý duch, dnešní večer jsem strávil cvičením a je to skvělý pocit - jsem dobře připravený na další nabitý pracovní týden,“ píše Okamura, tak uvidíme.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:22 středa 14. března 2018. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 18
  • 13
  • 5
  • 3
  • 3