Diskuze

Není kruháč jako kruháč: Už jste četli novou vyhlášku? Budete zírat!

Novela silničního zákona vstoupila sice v platnost už od 1. ledna, najde se v ní ale několik novinek, které většině řidičů nejspíš unikly. Nebo vy jste tušili o tom, že na kruhovém objezdu už automaticky nemá přednost ten, kdo na něm zrovna jede?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Kruhový odjazd je len rovná cesta daná do kruhu. Keby bola pravda to, čo tvrdíte, že kruháč je zo zákona hlavná, prečo by tam boli doteraz dávané značky, a to na kruhu pred vjazdom označenie, že ste na hlavnej a na vjazdoch daj prednosť v jazde. Jednoducho sú to križovatky v krátkom slede za sebou a platí tam pravidlo pravej ruky, či sa to niekomu páči, alebo nie.

0 0
možnosti
MP

Co to zese za inteligenta státního úředníka stvořilo debilitu za peníze daňového poplatníka. Pravidlo že ten kdo je již na kruhovém objezdu má přednost před tím kdo do něj vjíždí má svoje logické opodstatnění. ( Hlavně potvrzuje smysl proč vůbec je kruhový objezd vybudován - zlepšení plynulosti průchodu křižovatkou. ) Navíc dodatkové dopravní značky o potvrzení kdo má přednost jsou jen zbytečné vyhazování peněz zase z kapes daňových poplatníků, když by normálně platilo zažité pravidlo. Každý snad chodí do autoškoly, kde se pravidla jednak učí a jednak se z nich skládají zkoušky. To naši dopravní úředníci automaticky potvrzují, že průkaz k řízení automobilu se dá koupit za peníze a řidič, nemusí nic znát ???? Aby jej zbytečne na všechno upozorňovala zbytečná docela drahá dopravní značka ??

A teť si představte třeba situaci malého kruhového objezdu, kterých je v republice převážná část : tři výjezdy- tři auta na okruhu (víc se jich tam nevejde), ze všech tří stran přijíždí auto ( označení okruhu neni označeno dodatkovou tabulkou o přednosti) - všichni tři na okruhu zastaví a dávají přednost třem autům, kteří se do okruhu nevejdou. Co se asi stane ??? Čekají tam do soudného dne pokud z nich jeden neporuší debilní dopravní předpisy a nedá přednost !!!!!!!!!!! Je to logika pane úředníku ????????????????????

0 0
možnosti
JP

Proboha, zastavte toho Ťoka, už někdo. Je to nebezpečný blázen. To, že odvádí pozornost, aby zakryl své průsery, chápu. Ale tady jde už o život.

0 0
možnosti