Novinář musel v římské no-go zóně knokautovat agresivního migranta

Známý britský novinář a aktivista Tommy Robinson přijel se svým štábem točit do jedné z římských no-go zón. Jak to dopadlo?

Tommy Robinson a jeho tým se vydali točit reportáž na stejné místo, kde byla před rokem napadena africkým migrantem italská novinářka Francesca Parisella. Video z napadení novinářky tehdy obletělo svět a vyděsilo diváky.

Brit Tommy Robinson má však evidentně pro strach uděláno. Musel trochu předpokládat, že se bude historie opakovat. Po nějaké době natáčení si jeho štábu všimli afričtí rezidenti obývající tyto no-go zóny a sesypali se na něj.

Vše začalo slovními urážkami kameramana, kterému bylo vyhrožováno, že pokud nepřestane točit, bude prý „uspán“. Nejagresivnější z migrantů se po nějakém čase dostal do těsné blízkosti britského novináře a začal mu vyhrožovat smrtí. Tommy Robinson se však s ním vůbec nemazlil a bleskovým pravým hákem poslal zdivočelého černocha k zemi.

Robinson se k incidentu později vyjádřil pro Breitbart London. „Zatímco jsem filmoval v římské no-go zóně, skupina migrantů se pokusila zaútočit na můj štáb. Vyhrožovali, opakovaně se sápali po kameramanovi a hrozili, že mě zabijí. Musel jsem bránit své lidi. Mainstreamová média by v této situaci upřednostnila, abych ho nechal zabít mě,“ popsal celý incident.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:17 neděle 8. července 2018. Anketa je uzavřena.

  • 142
  • 11
  • 9
  • 9
  • 8
  • 7