Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hvězdy ČT ve StarDance: Fridrichovou nahradila v pořadu kolegyně, Daniela držela plný úvazek

    Účast v taneční soutěži StarDance byla pro Noru Fridrichovou (42) nejspíše velice vyčerpávající. Moderátorka pořadu 168 hodin si dokonce musela vzít ve svém pořadu volno a zaskočila za ni kolegyně. Taneční „záhul“ dokázala loni s prací skloubit další hvězda České televize, Daniela Písařovicová (40), která má oproti Fridrichové časově výrazně náročnější styl povolání a navíc v soutěži tančila daleko lépe.

    Moderátorka Nora Fridrichová (42) se letos ve StarDance stala prvním „odpadlíkem“. Novinářka České televize u některých diváků propadla i kvůli nesympatii, ale více za to mohlo její taneční neumění.

    Před časem se navíc moderátorka svěřila, že do tréninků nedávala maximum a ani neoplývá přirozeným talentem.

    „Jsem jako olivy, na ty se taky musí pořádně zatlačit, aby ze sebe vydaly to nejlepší,“ popsala Fridrichová, která prý na tréninky chodila třeba i s hodinovým zpožděním.

    Přestože tanci dle svých slov příliš nedala, Fridrichová se rozhodla, že si v práci dá raději volno. Během její účasti ve StarDance ji tak musela zastoupit kolegyně Kristina Ciroková.

    Fridrichovou v pořadu 168 hodin nahradila kolegyně Kristina Ciroková.

    Moderování pořadu 168 hodin jednou týdně přitom nemá být časově až tak vyčerpávající záležitostí, i když Fridrichová se na výrobě pořadu podílí i jako dramaturgyně. 

    Oproti tomu Daniela Písařovicová (40), která byla ve StarDance loni, účast v televizní show skloubila se svým plným úvazkem moderování Událostí a Událostí, komentářů.

    Navíc oproti Fridrichové předvedla i velice slušné výkony a vybojovala si pěkné páté místo.

    O Písařovicové se ale také říká, že je workoholik a bez práce téměř nežije. „Absolvuji různé PR akce, kostýmní zkoušky a samozřejmě chodím do práce na plný úvazek. Nedokázala jsem si představit, co to je za dřinu a jak moc náročné to je časově. Spím pět šest hodin denně,“ řekla Písařovicová v rozhovoru pro Aktuálně.cz v říjnu 2018 během svého vystupování v soutěži.

    Fridrichová smutnila, Záruba se hádal s trolly na Twitteru

    Noru Fridrichovou konec ve StarDance jistě velmi mrzel, ale přesto sebeironicky sdílela tweet jednoho uživatele, v němž se mimo jiné píše: „Zatím ji nemůžeme vyhodit z ČT, tak aspoň ze StarDance.“

    Tomu se Fridrichová zasmála a přidal se i její partner, hokejový komentátor České televize Robert Záruba. Ten se s trolly rovnou pustil do slovní války.

    „Nejzábavnější na tom je tohle: Aby mohlo k tomuto výsledku dojít, museli hlasovat pro Tonyu Graves, která má k jejich hodnotám asi tak blízko jako dalajlama k holokaustu. A zároveň si svou oblíbenou redaktorku vrátili zpátky do 168 hodin. Prostě taková win-win volba,“ napsal uznávaný hokejový expert a vyprovokoval tak další útoky.

    „Prosím vás, vyjadřujte se radši jen ke sportu,“ poprosil Zárubu jeden uživatel Twitteru.

    „Budu vám vděčný, když mě vynecháte z téhle marné debaty a prezentace vašich myšlenkových pochodů. Děkuju,“ odsekl viditelně rozladěný komentátor.

    Robert Záruba a jeho tweet

    „Skutečnost je taková, že nejhorší nebyla, podle poroty určitě ne. Vyřazení zvládla s pokorou a grácií, tedy s opačnými vlastnostmi, než jí se zoufalou snaživostí připisujete. Trollit své nesmysly můžete i jinde. A od příští minuty i budete muset. Sbohem,“ dodal na adresu své partnerky Záruba, který má za sebou také účast v pořadu StarDance.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 středa 19. února 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      51
    • Super
      40
    • Haha
      40
    • Tvl
      37
    • Cože
      33
    • Sladký
      31
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...