Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sex třikrát týdně, neberte mi děti! Fridrichová najela na Klimeše za slova o homosexuálech

    Nora Fridrichová s partnerem Robertem Zárubou | foto: Profimedia.cz

    Velmi netradičního zastání se dočkala LGBT komunita od známé moderátorky Nory Fridrichové (46). Dlouholetá hvězda České televize totiž s humorem sobě vlastním zareagovala na psychologa Jeronýma Klimeše a jeho kontroverzní výroky na adresu homosexuálů. „Modlím, aby mi Klimeš neodebral děti,“ dělá si legraci Fridrichová, která v peprném příspěvku přiznala, že má s partnerem Robertem Zárubou (56) sex třikrát týdně!

    Ve středu Poslanecká sněmovna schválila, že homosexuálové budou nově vstupovat do partnerství, nikoliv do manželství a nebudou smět adoptovat děti, ale pouze si mohou osvojit biologické dítě jednoho z partnerů.

    Rozhodnutí poslanců vyvolalo velké diskuze nejen na sociálních sítích. Velký rozruch pak způsobil svým rozhovorem na České televizi psycholog Jeroným Klimeš, který komentoval sexuální život gayů.

    „Průměrný homosexuální muž má mezi stem až pěti sty sexuálními partnery, to jsou relevantní čísla. Zatímco takhle promiskuitních heterosexuálních mužů máme asi pět procent. Homosexuálové mají také výrazně kratší vztahy,“ uvedl v pořadu 90' na ČT24 Klimeš, který se pak také zeptal moderátorky na počet jejích sexuálních partnerů.

    Do Klimeše se pak veřejně pustili odborníci, ale také členové LGBT komunity. Velmi zajímavým způsobem se homosexuálů zastala hvězda České televize Nora Fridrichová, která ve vtipném příspěvku dala veřejnosti nahlédnout pod pokličku vztahu s oblíbeným sporťákem Robertem Zárubou a naznačila, jak často si doma užívají sami sebe.

    „Každej třetí homosexuál má tisíc pohlavních styků za život, věštil včera v ČT Jeroným Klimeš. Přátelé, samozřejmě nevím, nejsem odborník, ale počítejte se mnou. Pokud má někdo sex například 3x týdně, tak to máme 156x ročně. Čili za Klimešovou hranicí, která jeho tak šokuje, je hravě za 7 let života! Já tedy bohužel asi ano a teď se modlím, aby mi Klimeš neodebral děti,“ napsala na svém Facebooku Fridrichová, která pak psychologa pomocí hashtagů vyzvala, ať prozradí, kolik sexuálních partnerů měl on.

    „Jak hnusně smýšlí o lidech, vím dlouho. A jsem ráda, že teď už to ví každý,“ dodala na adresu Klimeše ještě moderátorka, jejíž příspěvek vyvolal hodně reakcí.

    Fotogalerie